Ovet
7.30-21.00
Parkkihalli
6.45-22.00
K-Citymarket
7.00-22.00
Prisma & parkkihalli
6.00-24.00

Pidetään huolta! Willa tuo hyvinvointia alkuvuoteen

Tammikuussa arki rullaa taas täydellä teholla. Arjessa jaksaa parhaiten, kun pitää itsestään huolta. Willa keskittyy alkuvuodesta hyvinvointiin tarjoamalla lukuisia vinkkejä, tapahtumia ja muita sisältöjä itsestä huolehtimiseen ja hyvinvointiin liittyen.

Willan hyvinvointiviikot ovat käynnissä tammi-maaliskuussa, ja niiden aikana Willassa keskitytään hyvinvointiin monesta näkökulmasta. Jokaisella viikolla on oma teemansa palautumisesta liikuntaan ja ravinnosta mielen hyvinvointiin, läheisten ja lemmikkien tuomaa hyvinvointia unohtamatta. Luvassa on myös kilpailuja, joissa voit voittaa upeita palkintoja hyvinvointisi tueksi! Kuluvan viikon kilpailun löydät tämän sivun alaosasta.

Hyvinvointia koko keholle

Hyvinvointiviikot starttaavat 23. tammikuuta, jolloin keskitytään palautumiseen arjen hyörinästä. Lepo, lempeä liike ja riittävä uni ovat tärkeitä kehon ja mielen palautumiselle. Lue lisää aiheesta ja nappaa talteen Willan vinkit palautumiseen ja hyvään uneen: Nuku hyvin, palaudu paremmin − Willan vinkit virkistävään uneen ja parempaan palautumiseen

Kuun vaihteessa keskitytään koko kehon hyvinvointiin. Lue ammattilaisten vinkit ihon hyvinvoinnista huolehtimiseen talvella, kuivien silmien hoitoon ja hiusten hyvinvointiin. Tule tapaamaan tyyliasiantuntijaa ja sporttioptikkoa Willan Synsamille − saat tyylivinkkejä ja neuvoja urheilulasien valintaan!

Synsamin ohjelma:

27.1. sporttioptikko Vilma Pohjasniemi
30.1. tyyliasiantuntija Tarja Antikainen
31.1. tyyliasiantuntija Riika Sillanpää
1.2. lifestyleasiantuntija Hanna Ranta
2.2. tyyliasiantuntija Ullamari Vuokkomaa
3.2. sporttioptikko Vilma Pohjasniemi

Liikunnan riemua Willassa

Liikuntaan ja ravintoon keskittyvällä viikolla Willan valtaa MyBnB Live -hyvinvointitapahtuma lauantaina 11.2. Luvassa on liikuttavaa ja monipuolista ohjelmaa koko perheelle: liikuntahaasteita, frisbeegolfia, arvontoja ja yllätyksiä! Liikunnallisen ohjelman vetäjinä nähdään personal trainer Anna Saivosalmi, tanssija ja tanssin opettaja Marko Keränen sekä tubettajat Arttu Laitinen ja Nino Ärling.

Hyvinvointia ystävistä, vertaistukea perheille

Helmikuu tuo tullessaan ystävänpäivän, ja sen ympärillä Willassa keskitytään ystävyyssuhteiden vaalimiseen − karvakavereita unohtamatta. Myöhemmin hyvinvointiviikoilla on luvassa tempauksia muun muassa perheiden ja senioreiden hyvinvoinnin tueksi.

Seuraamalla tätä sivua pysyt mukana Willan hyvinvointiviikoilla ja löydät viimeisimmät hyvinvointiin liittyvät sisällöt ja kilpailut!

Miten huolehdit ihosi, hiustesi ja/tai silmiesi hyvinvoinnista?

Arvomme kaikkien voittajien kesken tuotepalkintoja ja lahjakortteja Willan liikkeisiin − tsekkaa palkinnot säännöistä kilpailulomakkeen alapuolelta!

* Pakollinen kenttä

Tietosuojaseloste »

Täytä pakolliset kentät ja hyväksy säännöt ja tietosuojaseloste.

TARJOUKSET

Euro Moda

Huivi

Useita värejä

20€
(norm. 29€)
Voimassa 13.2. asti
Euro Moda

Neule

Erivärejä

39€
(norm. 59€)
Voimassa 4.2. asti
Euro Moda

Pipot

Useita värejä

20€
Voimassa 4.2. asti
Euro Moda

Takki

Yksi koko useita värejä

49€
(norm. 59€)
Voimassa 31.1. asti
Finlayson

Valikoima ALE-tuotteita

Ale päättyy pian Finlaysonilla! Nyt valikoidut …

-70%
Voimassa 31.1. asti
BioPro

Skingain kollageeni

Skingain kollageenijauhe 30 pss

29,90
(norm. 39,90)
Voimassa 1.2. - 12.2.
BioPro

Pukka teet

Kolmen Pukka teen ostajalle, Pukka muki …

5,50/kpl
Voimassa 5.2. asti
BioPro

Carmolis pastillit

Kaikki Carmolis pussit.

3,00
Voimassa 28.2. asti