Ovet
7.00-21.00
Parkkihalli
6.45-22.00
K-Citymarket
7.00-22.00
Prisma & parkkihalli
6.00-24.00

Suuntaa Willaan talvilomalla − luvassa hauskaa ohjelmaa pikkuväelle

Yhteinen aika ja hauska tekeminen ovat tärkeä osa perheiden hyvinvointia. Willa haluaa ilahduttaa perheitä talvilomalla pikkuväkeä viihdyttävällä ohjelmalla, joka tuo hymyn koko perheen kasvoille. Saavu Willaan talvilomaviikolla ja pääset ympäri kauppakeskusta puksuttavan sähköjunan kyytiin!

Hiihtolomaviikolla kannattaa ottaa suunnaksi kauppakeskus Willa, sillä tiedossa on hauskaa ohjelmaa perheen pienimpien viihdykkeeksi. Keskiviikosta lauantaihin 22.−25.2. Willassa voi hypätä iloisen pikku sähköjunan kyytiin. Juna kuljettaa pikkuväkeä ympäri kauppakeskusta keskiviikosta perjantaihin kello 14−19 ja lauantaina kello 12−17. Hyppää kyytiin Willan kolmannessa kerroksessa ja lähde hauskalle matkalle!

Myös Willan ikioma maskotti Viivi Virtahepo saapuu Willaan talvilomalla pikkuväen iloksi. Viivi seikkailee kauppakeskuksessa lauantaina 25.2. kello 12−14. Tule tervehtimään Viiviä vaikka koko perheen voimin!

Paras loma syntyy yhteisestä ajasta

Lomalla on hyvä myös rentoutua, joten unohda jatkuva ruuanlaitto ja hurauttakaa valmiiseen pöytään johonkin Willan lukuisista kahviloista ja ravintoloista! Lisää vinkkejä lomanviettoon löydät tästä artikkelista: 10 vinkkiä vuoden viileimpään lomaan

Moni stressaa loma-aikoja ja sitä, onko ohjelmassa varmasti tarpeeksi viihdyttävää tekemistä koko katraalle. Loppupeleissä parhaat muistot syntyvät yhteisestä ajasta. Vuosien päästä eniten lämmittävät muistot lempeästä tunnelmasta ja rennosta yhdessäolosta − oli miljöönä sitten mikä tahansa lähimetsästä etelän lomakohteeseen. Unohda siis stressi ja nauti lomasta läheistesi kanssa!

Miten sinä vietät aikaa perheesi kanssa? Osallistu kilpailuun ja voita K-Citymarketin lahjakortti!

Ihanaa talvilomaa kaikkiin perheisiin Willasta!