Ovet
7.00-21.00
Parkkihalli
6.45-22.00
K-Citymarket
7.00-22.00
Prisma & parkkihalli
6.00-24.00

Kahvila Willan sydämessä

Willan Robert’s Coffee on ollut osa kauppakeskusta koko sen historian ajan. Uskollisten asiakkaiden suosima kahvila tuo loppuvuoteen kokoelman uusia kahvi- ja teeherkkuja.

Keskeisellä paikalla kauppakeskus Willassa sijaitseva Robert’s Coffee on ollut osa Willan tarinaa alusta asti.

− Olemme olleet mukana kymmenen vuotta ja nähneet Willan koko historian rakennuksen paalutuksesta lähtien, hymyilee Robert’s Coffee -kahvilat omistavan Zeberas Oy:n toimitusjohtaja Toni Immonen.

Willan kymmenen vuoden takainen avajaisviikko on jäänyt Immosen mieleen ikimuistoisen vauhdikkaana. Willanaukion lavalla tapahtui koko ajan, ja väkeä riitti.

− Se oli aikamoinen vauhtiviikko! Soittelimme päällikkötason ihmisiä hätiin Helsingistä, jotta meillä oli riittävästi väkeä palvelemassa asiakkaita. Se oli todella kova startti – en muista koko yritykseni historiassa niin vilkasta avajaisviikkoa, Immonen muistelee.

Tapahtumat tuovat tunnelmaa

Sittemmin Robert’s Coffee on vakiinnuttanut asemansa keskeisenä pysähdys- ja tapaamispaikkana Willassa. Immosen mukaan näkyvä sijainti ja yläpuolella kaartuva valtava kattoikkuna luovat luonnetta ja kotoisuutta kahvilaan. Willanaukion lava on lukuisten tapahtumien keskiössä ja tuo siten väkeä ja tunnelmaa myös kahvilaan.

− Lavalla on vuosittain erilaisia tapahtumia, joista syntyy ihanaa fiilistä koko tilaan. Esimerkiksi vuosien takainen Krista Siegfridsin esiintyminen oli mahtava, Immonen kiittelee.

Kymmenen vuoden aikana Willasta on kehkeytynyt Hyvinkään sydän, joka houkuttelee asiakkaita niin lähialueilta kuin kauempaakin. Immosen mukaan Willan valikoima on parantunut vuosien varrella, ja kauppakeskukseen on saatu lisää ajankohtaisia liikkeitä.

− Willa on vetovoimainen ja kilpailukykyinen kauppakeskus, josta löytyy isoja brändejä. Asun Helsingissä, mutta asioin itsekin mielelläni Willan liikkeissä.

Spiced Pumpkin Latte on syksyn hitti

Willan asiakkaat ovat ottaneet Robert’s Coffeen omakseen. Eniten asiakkaita tulee luonnollisesti lähialueilta: Hyvinkäältä, Riihimäeltä ja Espoosta. Suurin osa kuuluu kahvilan kanta-asiakkaisiin, ja kahvilassa näkyvät kasvot ovatkin tulleet vuosien varrella tutuiksi.

− Sanoisin, että 80-90 prosenttia on kanta-asiakkaita, jotka käyvät meillä yhden tai useamman kerran viikossa. Henkilökunta tunnistaa monet asiakkaat ja tietää jo ennalta, millaisesta kahvista tai teestä he pitävät, Immonen hymyilee.

Willan Robert’s Coffeen asiakkaiden suosiossa ovat erikoiskahvit, joiden kysyntä kasvaa edelleen. Willan perustamisen aikoihin suodatinkahvi oli vahvasti suosion kärjessä, ja vaikka sillä on edelleen oma vankka kannattajakuntansa, erikoiskahveista on tullut varteenotettava kilpailija.

− Tämän seurauksena olemme kasvattaneet frappevalikoimaamme. Lisäksi Jenkeistä on levinnyt Suomeen kahvidrinkkejä, jotka kiinnostavat asiakkaitamme, Immonen kertoo.

Syksyn yhtenä suosikkina loistaa ihanasti lämmittävä, makean mausteinen Pumpkin Spice Latte, josta nuoret kohisevat TikTokissa asti.

− Joulun alla tulevat sitten kaikki ihanat kaneli- ja kardemummapohjaiset joulukahvit. Niitä emme voi vielä paljastaa, mutta mainittakoon, että joulun alle on tulossa paljon uusia tuotteita kahvi- ja teevalikoimaan, Immonen vinkkaa.

Lue myös Halosen katsaus syysmuotiin: Kakkoskerroksen muotikonkari ja kurkkaa K-Citymarketin makoisa syysresepti: Kauppa kuin keittiö