Ovet
7.00-21.00
Parkkihalli
6.45-22.00
K-Citymarket
7.00-22.00
Prisma
6.00-24.00

Kevään trendit 2023

Kevät tuo väriä ja uusia tuulia pukeutumiseen! Kevään trendeihin tutustuttiin Willan huhtikuisessa Kevään trendit -muotitapahtumassa.

Värit näkyvät vahvasti vaatteissa tänä keväänä. Erityisesti vihreän sävyt ovat trendikkäitä. Vihreän lisäksi vaatteissa hehkuvat räiskyvä oranssi, pirteä pinkki ja merensininen – sekä niiden vastapainona klassiset kamelin ja beigen sävyt sekä musta.

Vaatteiden leikkaukset ovat nyt sopivan väljiä ja kauniisti laskeutuvia. Väljyys näkyy esimerkiksi Finlaysonin vaatteissa, joissa vyötäröt ovat joustavia, ja kevyet mutta laadukkaat materiaalit saavat vaatteet laskeutumaan tyylikkäästi.

Kevään takuuvarma takkivalinta on ikisuosikki trenssi, jonka väriksi voi valita klassisen beigen tai vaikkapa rohkean vihreän. Kelien lämmetessä miellyttävien materiaalien merkitys korostuu, ja esimerkiksi Your Facen vaatemallistoista löytyy runsaasti myös pellavaisia vaatteita. Kerrokselliset asut ja rohkeat väriyhdistelmät luovat trendikkään tyylin kesään.

Värit hehkuvat juhlamuodissa

Kevään juhlapukeutuminen on näyttävää ja värikästä. Juhlamekoissa näkyy niin hillitympää roosaa, beigeä ja sinisen sävyjä kuin sähäkkää pinkkiä, oranssia ja vedenvihreääkin. Jos mekkoon pukeutuminen ei tunnu omalta jutulta, juhliin voi hyvin suunnata myös näyttävässä haalarissa. Laadukkaat juhlakankaat takaavat, että asu herää eloon juhlijan päällä. Willan Haloselta löydät takuuvarmasti ihanat asut kevään juhliin!

Miesten juhlamuodissa perinteinen musta tekee tilaa vaaleammalle väripaletille, kuten vaaleille beigen ja harmaan sävyille. Tänä keväänä rusetti tekee vahvan paluun solmion vaihtoehtona. Rusetti on yhtä aikaa nostalginen ja nuorekas asuste. Jos mielii pukeutua tummaan pukuun, sen kaveriksi kannattaa valita näyttävä, kauden väreihin sopiva kauluspaita. Solmion voi korvata myös tyylikkäällä taskuliinalla, joka tuo rentoutta asuun.

Ikitrendikkäät farkut sopivat joka menoon

Farkut ovat aina trendikkäät, ja tänäkin keväänä farkkuja nähdään monenlaisissa asukokonaisuuksissa. Kapeiden farkkujen rinnalle ovat tulleet alaspäin levenevät tai koko matkalta rennot mallit.

Korkokenkiin ja kauniiseen paitaan yhdistettyinä farkut ovat tyylikkäät ja sopivat hienompiinkin menoihin. Farkkutakki puolestaan istuu mainiosti festarityyliin ja juhlamekkoon yhdistettynä tuo rentoutta juhlavaan asuun. Willassa farkkuostoksille kannattaa suunnata esimerkiksi Jack & Jonesiin tai Gina Tricotiin, josta löytyy myös ihania toppeja ja mekkoja kevääseen.

Willan ihanat muuttujat

Willan muotitapahtumassa oli mukana kolme rohkeaa asiakastamme, jotka stailattiin kevään trendejä mukaillen. Mira sai ylleen Halosen upean juhla-asun, jossa mekon näyttävät kukkaelementit yhdistyvät tyylikkääseen tummansiniseen.

Katariina puolestaan stailattiin festarityyliin, jossa kelpaa lähteä esimerkiksi Rockfestiin. Carlingsin mustat farkut, valkoinen t-paita ja farkkutakki ovat tyylikäs yhdistelmä, ja kokonaisuuden kruunaavat vyötäisille solmittu ruutupaita ja pikkureppu, jossa festaritarvikkeet kulkevat kätevästi mukana.

Minna stailattiin aikuisen naisen keväiseen tyyliin trendikkään vihreällä mekolla. Kukkahuivi sekä hehkuvan pinkki käsilaukku ja hattu tuovat ihanaa pirteyttä asuun.

Tervetuloa uudistamaan oma tyylisi Willaan − liikkeidemme asiantunteva henkilökunta auttaa sinua löytämään oman tyylisi!