Ajankohtaista

Autokeskus_rekry

Tule rakentamaan uutta! Autokeskus aloitta Toyota-merkkiedustuksen ja avaa Hyvinkäälle kauppakeskus Willaan uuden Toyota Willa -myymälän. Autokeskus etsii nyt myyntipäällikköä, automyyjää sekä automekaanikkoa. Katso lisää ja hae viimeistään 22.7.2019.

Lahjavinkit

Kesä on täynnä ihania juhlia, mutta ilon lisäksi se saattaa aiheuttaa harmaita hiuksia. Mitä ihmettä sitä veisi lahjaksi valmistuvalle sukulaistytölle tai -pojalle, häitään juhlivalle pariskunnalle joiden yhteisestä kodista löytyy jo kaikkea tai tuomisiksi kesäjuhlien järjestäjälle? Lue alta Willan vinkit hauskoihin, hyödyllisiin ja helppoihin lahjoihin kesän juhliin. Lisää satoja ideoita Willasta!

Lue lisää
Juhlamuoti

Kesällä kutsuja ropisee niin häihin, rippijuhliin, illanistujaisiin kuin muihin kinkereihin. Usein kutsua seuraakin pohdinta, miten luoda tyrmäävä juhlalook. Kokosimme alle muutamia tämän kesän varmoja hittitrendejä, joista kannattaa inspiroitua omaa juhla-asua suunnitellessa. Muista: olet aina kauneimmillasi mukavassa asussa ja hymy huulilla – ei muuta kuin juhlimaan!

Lue lisää
Kattaus

Inspiroidu Willassa: Kaikki mitä kesän Herkullisiin juhliin tarvitset!

Kesä on loman, juhlien ja yhdessä vietettyjen iltojen aikaa. Kesän kynnyksellä juhlitaan uusia ylioppilaita sekä valmistujia. Juhannusjuhlat kruunaavat kesäkuun ja aloittavat monien kesälomakauden. Heinä-elokuun seesteiset illat ovat otollista aikaa ihanille kesähäille. Tietenkin jokainen ystävien tai läheisten kanssa vietetty viikonloppu niin kotona kuin mökillä on silkkaa juhlaa!

Lue lisää
Juhlien koristeet

Kesäisen juhlatunnelman kruunaavat juhlavat koristeet. Juhlitte sitten sisällä tai ulkona, koristeilla saatte tuotua juuri teidän näköistä persoonallista ilmettä juhliin. Koristeideoita kannattaa ammentaa niin vanhoista tavaroista, luonnosta kuin kauppojen hyllyiltä. Kokosimme alle ideoita helpoista, hauskoista sekä näyttävistä koristeista. Käy ideavarkaissa!

Lue lisää
Elämäliekki_palkinto

Keski-Uudenmaan pelastuslaitos palkitsi 20.3.2019 Elämän Liekki -palkinnolla kolme henkilöä erittäin rohkeasta ja neuvokkaasta toiminnasta, jolla ihmisen henki pelastettiin uhkaavassa tilanteessa.

Lue lisää
Toyota_Willa

Autokeskus Oy ja Toyota Auto Finland Oy ovat solmineet sopimuksen Toyota-henkilö- ja hyötyajoneuvojen jälleenmyynnistä ja huollosta Hyvinkään alueella. Uuden sopimuksen myötä Autokeskus aloittaa Toyota-automyynnin ja -huollon Willassa syksyllä 2019.

Lue lisää