Ovet
7.30-21.00
Parkkihalli
7.00-22.00
K-Citymarket
7.00-22.00
Prisma & parkkihalli
6.00-24.00

Perheille

Willassa viihtyy koko perhe!

Leikkitilat

Viivi Virtahevon leikkitilat palvelevat 3–7 -vuotiaita asiakkaitamme. Leikkitiloissa lapset pääsevät leikkimään vanhempien valvonnassa. Tiloissa on mahdollisuus monenlaiseen touhuun ja siellä voi mm. pelata erilaisia pallopelejä ja kiipeillä. Leikkitiloissa voi leikkiä aina tilojen ovien ollessa avoinna. Minimissään ovet ovat auki ma–pe klo 10–19, la 10–17 ja su 11–17.

Leikkitiloja on kaksi:

  • Viivin Satumaan touhuihin pääset W1, K-Citymarketin aulasta.
  • Viivin Peuhuparkki W2, Toyota Willa vieressä. Toistaiseksi avoinna vain tapahtumapäivinä.

 

Lasten perjantait

Viivin Peuhuparkissa joka kuun ensimmäisenä perjantaina on Lasten perjantai.

3-7 -vuotiaille lapsille on tiedossa leikkiä ja touhua koulutettujen ja kokeneiden ohjaajien valvonnassa. Mukana menossa on myös lasten suosikki Viivi Virtahepo. Tapahtuma on maksuton. Lasten perjantai -tapahtuman aikana Peuhuparkki on vain lapsiparkki käytössä. Muut leikkijät voivat temmeltää Willan toisessa, Viivin Satumaa, leikkipaikassa.

Lapsiparkkia pidetään klo 14-19, parkkiaika 1,5 h/lapsi.

Tulevat lapsiparkit pe 2.1o.2020, pe 6.11. ja pe 4.12.

Lisätietoja kauppakeskuswilla@kauppakeskuswilla.fi

 

Lastenhoitohuoneet

MiniWilla lastenhuone on perheiden oma ajanviettopaikka. Viihtyisästi sisustetussa tilassa on minikeittiö astioineen, ruokapöydät syöttötuoleineen, imetystuolit, leikkikaluja, vaipanvaihtotilat sekä wc:t. Tilasuunnittelussa on pyritty huomioimaan pienten asiakkaidemme tarpeita mahdollisimman hyvin ja suunnittelussa onkin ollut mukana ryhmä pienten lasten äitejä.

Lisäksi Willasta löytyy kaksi lastenhoitohuonetta. Toinen sijaitsee W1 2. krs. K-Citymarketin läheisyydessä (A-rapun hissien luona) ja toinen W2, 3. krs Subwayn viereisessä käytävässä.

HUOM! Vallitsevan koronatilanteen vuoksi, MiniWilla toimii tällä hetkellä vain lastenhoitohuoneena. Yhteiskäytössä olevat lelut ja astiat on toistaiseksi otettu pois käytöstä. Pyydämme välttämään oleskelua tilassa.