Kulmakonditoria

Kulmakonditoria on suomalainen ja perheomisteinen kahvila-ravintolaketju. Kauppakeskus Willan Hämeenkadun ja Kirjastonaukion kulmassa sijaitseva Kulmakonditoria - paikkakuntalaisten keskuudessa kotoisasti ´Kulmis´ , on todella monipuolinen kahvila-ravintola. Hyvnkäällä Kulmis on ollut jo vuodesta 2000. Ennen Willan avaamista kahvilamme sijaitsi Hämeenkadun toisella puolella kauppakeskusta vastapäätä olevassa kulmassa. Perinteisen kahvila-konditoriavalikoiman lisäksi Kulmiksessa on keittiöstä tilattavissa yli 70 annosta, kuten mm. kylmiä ja lämpimiä salaatteja, pastoja, wokkeja, tortilloja, burgereita. Täyteläisen herkulliset ruoka-annokset ovat saavuttaneet suuren suosion. Kulmiksen makumaailma onkin aivan omanlaisensa ja sitä ei muualla kuin meillä voi kokea. Tämän makumaailman takaa oma leipomomme ja tuotantomme Hyvinkäällä. Sieltä toimitetaan  päivittäin niin makeita kuin suolaisia leivonnaisia sekä kastikkeita ja täytteitä hemmottelemaan asiakkaidemme makunystyröitä. 

Viimeisimpänä uutuutena todella  järeästi maustetun ruoan ystäville on annoskokoelma, jonka tulisuusasteen voi asiakas itse valita. Tämän chilimittarin ansiosta voimme myös sanoa olevamme Suomen tulisin konditoria!

Monipuolinen ruokatarjonta sekä täydet anniskeluoikeudet tekevät Kulmiksesta myös erittäin viihtyisän illanviettopaikan. Kesäaikaan satapaikkaiselle terassillemme paistaa aurinko puolelta päivin aina iltamyöhään saakka. Mahtavan sijaintinsakin johdosta terassimme on ehdottomasti kulmakuntien paras!