Ovet
7.00-21.00
Parkkihalli
6.45-22.00
K-Citymarket
7.00-22.00
Prisma & parkkihalli
6.00-24.00

Helly Hoitola

Helly Hoitola – Kauneuden ja hyvinvoinnin ammattilainen Kauppakeskus Willassa

Helly hoitola avaa ovensa Willassa 1.6.2024. Tervetuloa tutustumaan Helly Hoitolaan, ensimmäiseen kauneushoitolaan Kauppakeskus Willassa! Sijaitsemme kätevästi K-Citymarketin kassoja ja postipakettiautomaatteja vastapäätä, tuoden kauneudenhoitopalvelut aivan käden ulottuvilla.

Palvelumme:
  • Kasvohoidot: Erikoistumme pHformulan tehokkaisiin kasvohoitoihin, joilla hoidamme erilaisia ihon häiriötiloja, kuten akne, rosacea, pigmenttimuutokset ja herkistynyt iho. Teemme myös tehokkaita mikro- ja nanoneulaus hoitoja. SKY-kosmetologimme Niina tarjoaa asiantuntevaa ja yksilöllistä hoitoa jokaiselle asiakkaalle. Lisäksi meillä on ajoittain tarjolla edullisia kosmetologiopiskelijoiden tekemiä hoitoja.
  • Jalkahoidot: Perusteellisissa jalkahoidoissamme hoidamme mm. kovettumia ja paksuuntuneita kynsiä, tarjoten samalla rentouttavan ja virkistävän kokemuksen.
  • Kynsipalvelut: Kynsiteknikkomme käyttävät huippulaadukkaita Crystal Nails -tuotteita geelilakkaukseen ja luonnonkynnen vahvistukseen, jotta saat kestävät ja kauniit kynnet useammaksi viikoksi.
  • Korvien rei’itykset: Uniikilla menetelmällämme teemme korvien rei’itykset samanaikaisesti kahden ammattilaisen voimin, käyttäen turvallista ja hygieenistä Blomdahl-menetelmää.
  • Ripsien ja kulmien kestovärit: Saatavilla sekä luonnollinen että näyttävä lopputulos asiakkaan toiveiden mukaan, sekä kulmien muotoilut ja laminoinnit.
  • Erikoispalvelut: Brow Lift -kulmien laminointi, Lash Lift -ripsien kestotaivutus, ripsienpidennykset  ja muut trendikkäät palvelut.

Tuotteemme:

Helly hoitolassa on tarjolla pHformulan lisäksi paljon muita uutuustuotteita, jotka takaavat laadukkaan ja turvallisen kauneudenhoidon.

Olemme ylpeitä saadessamme olla Kauppakeskus Willan ensimmäinen kauneushoitola, tarjoten monipuolisia ja ammattitaitoisia kauneudenhoitopalveluja kätevästi muiden palvelujen läheisyydessä. Meiltä löytyy ihonhoidon ammattilaisia, kynsiteknikko sekä ripsiteknikko, ja olemme innokkaita palvelemaan sinua henkilökohtaisesti ja asiantuntevasti. Tule tutustumaan ja koe itse, miten voimme auttaa sinua saavuttamaan kauniimman ja hyvinvoivemman ihon, kynnet ja ripset!

Helly hoitola – Just Sulle!

Aukioloajat

ma 10:00-18:00
ti 10:00-18:00
ke 10:00-18:00
to 10:00-18:00
pe 10:00-18:00
la 11:00-14:00
su Suljettu

Helly hoitola on suljettu 21.-22.6.2024. Aurinkoista juhannusta just Sulle! Avoinna muina aikoina sopimuksen mukaan.

Poikkeusaukiolot

Yhteystiedot

Puhelinnumero
0406148576

Sähköposti
asiakaspalvelu@helly.fi

Verkkosivu
https://helly.fi/

Sijainti

nro 206, 2. krs, W1

Liikkeen sijainti Willan pohjakartassa