Ovet
7.30-21.00
Parkkihalli
6.45-22.00
K-Citymarket
7.00-22.00
Prisma & parkkihalli
6.00-24.00

Willa X Halo 28.-31.10.

Hyvinkään Halo -tapahtumaa vietetään 28.10.-7.11. Kauppakeskus Willa on mukana tapahtumassa olemalla yksi tapahtuman valokohteista sekä järjestämällä oheistapahtumia.

WILLANSILLAN VALOTEOS 28.-31.10.

Willansillalle toteutetaan tänä vuonna asiakkaidemme suunnittelema väriehdotus. Keräsimme lokakuun alussa asiakkailtamme ehdotuksia Willansillan valaisusta. Ehdotuksista valittiin kolme jatkoon ja niistä yleisö pääsee äänestämään voittajan. Voittajan teos herää eloon Halon avajaisissa 28.10. ja se on esillä 31.10. saakka.

Lue lisää kilpailusta >


HOHTOMINIGOLF 28.-31.10.

Halon innoittamana rakennamme Willaan hohtominigolfratoja. Radat löydät W2 kiinteistöstä, 1. kerroksesta Faunattaren vierestä.

Minigolf on avoinna to-pe klo 14-19, la-su klo 12-17. Minigolfaus on maksutonta.


HALOWILLA 30.10.

Lauantaina 30.10. vietetään Willassa hurjia HALOween -teemaisia juhlia.

Yllätyksiä pukeutuneille klo 11-17

HALOWilla kutsuu erityisesti perheen pikku kummituksia ja muita naamiaishahmoja – kaikille HALOweenasuun pukeutuneille on luvassa pieni yllätys Willansillan infopisteellä.

Merirosvoluola klo 12-17

Uskallatko uhmata karmean piraatin kummitusta Merirosvoluolassa? Löydätkö tiesi luolan sokkeloissa odottavalle aarrekätkölle? Suositun Noitametsän tekijöiden uusi seikkailu odottaa rohkeita, 3–10-vuotiaita aarteenetsijöitä Viivin Peuhuparkissa!

Pss. Merirosvoluolan aarrekätköä voi etsiä vielä sunnuntainakin! Luolan sokkelot ovat avoinna su 31.10. klo 12-17.

Discoilua Spotissa klo 11-14

Nuortentila Spotissa alakouluikäiset pääsevät tanssimaan HALOweendiscon tahtiin.

Willansillalla glittertatuointeja ja kuvausta klo 12-17

Halon kimaltavimmat glittertatuoinnit glitteröidään Willansillalla, josta löydät myös kuvauspisteen ikimuistoisten HALOkuvien räpsäisyyn.

Päivän mittaan voit Willan käytävillä törmätä myös Viivi Virtahepoon (klo 12-17 välisenä aikana) ja Hakasirkuksen temppuilijoihin (klo 11-14 välisenä aikana).

HaloWilla tapahtuman mahdollistaa Kauppakeskus Willa ja Hyvinkään kaupunki.
Lisätietoja Willa X Halo tapahtumista kauppakeskuswilla@kauppakeskuswilla.fi


 

TULOSSA 3.-5.11. VALAISINTOIMIJOIDEN MINIMESSUT

Hyvinkään Halo -valotapahtuman yhteydessä Willassa järjestetään myös valaisintoimijoiden minimessut. Messut löydät Willanaukion laitamilta, Robert’s Coffeen naapurista. Minimessut ovat avoinna keskiviikosta perjantaihin klo 17.00–19.00.

Hyvinkään Sähkö Oy:n ja valaisinvalmistajien järjestämien minimessujen illat on teemoitettu eri teemoin ja ohjelmassa on tuote-esittelyiden ohella moninaista keskustelua valaistuksesta – ja etenkin ratkaisuja sen puuttumiseen. Messut on tarkoitettu niin kuluttaja-asiakkaille kuin valaistusammattilaisillekin. Tervetuloa mukaan valoverkostoitumaan!

Keskiviikkona  3.11. teemana on VALAISIMIEN VALMISTUS

Petri Vainio Doctor Designista ja Aki Junnila Hyvinkään Sähköstä isännöivät iltaa, jossa esittelyssä Osramin valaisinkomponentit. Illan teemana on kotimainen valaisimien valmistus.

Torstaina 4.11. JULKISTEN TILOJEN VALAISTUS JA ULKOVALAISTUS

SG Armaturenin esittely ja tuotteet, mukana menossa myös Hyvinkään kaupungin sähköpuoli. Tilaisuus suunnattu erityisesti yrityksille, taloyhtiöille ja muille julkisten tilojen valaistuksesta ja ulkovalaistuksesta kiinnostuneille.

Perjantain 5.11. teemana on KODIN ARKIVALAISTUS

Kodin arkivalaistukseen perehdytään Hide-a-liten valaisemana.


Kaikkiin valokohteisiin ja oheistapahtumiin voit tutustua osoitteessaa www.hyvinkaanhalo.fi