Ovet
7.00-21.00
Parkkihalli
6.45-22.00
K-Citymarket
7.00-22.00
Prisma & parkkihalli
6.00-24.00

Tyylikkäänä juhlakauteen

Joulun juhlakausi on täällä, ja nyt on aika loistaa. Loihdi näyttävä meikki ja juhlava kampaus ammattilaisten vinkein.

Joulun juhlameikki hehkuu murretuissa sävyissä

Juhlakauden trendikkäin meikkipohja on mattapintainen; kesäkauden kiiltävä kuulto on jäänyt taakse. Huulet sen sijaan saavat kimaltaa, samoin silmät. Juhlameikin kruunaa kissamainen ohut rajaus silmissä.

−Silmissä ja huulissa saa olla kimalletta ja glitteriä vastapainona mattaiselle meikkipohjalle. Kimallus on klassinen osa joulukauden juhlameikkiä ja pinnalla tänäkin vuonna, sanoo kosmetologi Sini Sundsten Willan Emotionista.

Juhlameikin sävyt ovat murrettuja − kovin kirkkaita värejä ei kauden trendikkäimpään meikkiin kuulu. Ruskeaan taittavat sävyt ovat nyt pinnalla myös huulimeikissä.

−Klassisen punainen huulipuna on toki aina muodissa, mutta enemmän näkyy nyt ruskean sävyjä. Se tuo juhlameikkiin luonnollisuutta, joka on nyt trendikästä, kuvailee Sundsten.

Kääri kosmetiikkaa lahjapakettiin

Laadukas kosmetiikka on lahja, joka ilahduttaa eri ikäisiä lahjansaajia. Willan Emotionin valmiit tuoksu- ja ihonhoitopakkaukset tarjoavat hemmottelua pimeään vuodenaikaan. Lahjapakkauksia löytyy kaikille ikäluokille ja ihotyypeille. Paketeista löytyy esimerkiksi ihania tuoksuja ja spa-tunnelmaa tarjoavia hemmottelutuotteita, miehille myös parranhoitotuotteita.

− Tuoksuista hyvä ehdokas on kaiken ikäisille naisille sopiva Pradan Paradoxe, joka on ihanan lämmin mutta kevyt tuoksu. Miehille suosittelisin Yves Saint Laurentin Y-tuoksua, josta löytyy eri vahvuuksia ja joka on nyt selkeästi pinnalla, Sundsten vinkkaa.

Jos valmista pakkausta ei löydy, Emotionin osaava henkilökunta avustaa sellaisen kasaamisessa liikkeen laajasta tuotevalikoimasta. Sellaisen voi koota esimerkiksi erilaisista ihonhoitotuotteista, kuten seerumeista ja voiteista.

−Ihonhoito on nyt ykkösjuttu kosmetiikkapuolella. Sen merkitys korostuu myös meikkituotteissa, Sundsten tuumaa.

Klassiset kiharat kruunaavat juhlalookin

Joulun juhliin on mukava suunnata, kun kuontalo on kuosissa. Kampausrintamalla tänä jouluna pinnalla ovat yksinkertaiset ja sirot niskanutturat sekä rennot kiharat ja kiharanutturat.

Jos mielii loihtia juhlakampauksen kotikonstein, kannattaa lähteä liikkeelle hyvistä pohjatuotteista. Ne tekevät kampauksesta kestävän.

− Esimerkiksi KMS:n ThermaShape 2-in-1-spray toimii loistavasti niin kiharaan kuin suoraan hiukseen ja antaa lisätukea lakkana. Tuotteesta löytyy myös kosteussuoja, joka sopii Suomen kosteisiin keleihin, sanoo palveluvastaaja Tiia-Maria Viljakainen Willan Hairlekiinista.

Kiharat ovat klassinen kampaus, jonka voi loihtia kotioloissa. Kiharat sopivat niin arkisempiin kuin juhlavampiinkin tilaisuuksiin.

−Kiharaa saa tehtyä raudoilla tai nykyään trendiksi nousseilla heatless curls -menetelmillä käyttämällä apuna rullia tai patukoita, joiden ympärille pyörittää hiusta, Viljakainen kertoo.

Hiustuotteita lahjapakettiin

Jos mielii päästä mahdollisimman vähällä, näyttävä kampaus syntyy myös erilaisten hiuskoristeiden avulla. Hairlekiinissa myytävät Cocobellan hiuskoristeet tuovat juhlavuutta kampaukseen.

−Jo pelkällä hiuspannalla saa lyhyestäkin tukasta tyylikkään juhlavan. Liikkessämme teemme myös puolen tunnin pikakampauksia, jollaiseen voi varata ajan helposti esimerkiksi netin kautta, Viljakainen sanoo.

Hiustuotteet ovat oiva joululahja kuontalostaan kiinnostuneelle. Hairlekiinista löytyy laadukkaiden hiustuotesarjojen joulupaketteja lahjapaperiin käärittäviksi. Myös laadukas Ghd-merkin suoristusrauta on mieluinen lahja hiuksistaan huolehtivalle.

−Hairlekiinin lahjakortti on myös hyvä ja helppo joululahja, jonka voi käyttää joko palvelupuolelle tai tuoteostoihin missä tahansa Hairlekiinin liikkeessä, Viljakainen vinkkaa.