Ovet
7.30-21.00
Parkkihalli
6.45-22.00
K-Citymarket
7.00-22.00
Prisma & parkkihalli
6.00-24.00

Tekemistä takapihalle

Nyt vaihdetaan huoletta vapaalle! Pyysimme Willan Flying Tiger Copenhagen- ja Clas Ohlson -liikkeiltä vinkkejä aurinkoisiin kesäpuuhiin.

 

 

Flying Tiger Copenhagen tunnetaan hauskasta valikoimastaan, joka sisältää kaikkea maan ja taivaan väliltä. Myymäläpäällikkö Jenni Hätönen kertoo, että liike tarjoaa laajan valikoiman pihaleluja ja -pelejä sekä aurinkolaseja, hattuja ja muita asusteita.
– Saippuakuplat ja saippuakuplakoneet ovat kaikenikäisten leikkijöiden suosikkeja, hän mainitsee.

 

 

Kaikkea kivaa joka makuun

Rantapäivän iloksi voi hankkia esimerkiksi vesipyssyn sekä rantaleluja ja -pelejä. Nälän varalta mukaan otetaan herkullinen piknik-kori eväsrasioineen. Ruokailuvälineiksi sopivat kierrätysmateriaaleista tai FSC-sertifioidusta puutavarasta valmistetut kertakäyttöastiat.
– Eväiden pitää olla kunnossa, ettei iske kiukku! Meiltä saa monenlaista naposteltavaa ja juomia, myös vegaanisia herkkuja, kertoo Hätönen. 

Kesän juhliin lahjaideaksi Hätönen suosittelee liikkeen lahjakorttia. Erityisesti lapset shoppailevat innoissaan itselleen mieluisia tuotteita.
– Valikoimamme päivittyy koko ajan, joten aina voi löytää jotain uutta, sanoo Hätönen.

 

 

Pihapelejä ja kesäkeitaita

Kesän peleihin voi hakea inspiraatiota myös Clas Ohlsonilta. Myymäläpäällikkö Anu Ilomaa suosittelee hauskaa Yatzy-pihapeliä, joka sopii sekä lapsille että aikuisille. Viisi isoa, puista noppaa sisältävä peli on mukavaa ajanvietettä mökille tai pihalle.
– Meiltä löytää toki myös mölkyn ja muut perinteiset pelit, mutta Yatzy on tämän kesän juttu, Ilomaa vinkkaa.

 

 

Jos piha kaipaa freesausta kesään, Clasun valikoimista saa kaiken tarvittavan. Ilomaa kertoo, että nyt trendikkäitä ovat rottingista valmistetut pihakalusteet. Niistä voi sisustaa terassille tai pihalle viihtyisän kesäkeitaan. Pihaparatiisin ilmeen viimeistelevät kauniit ja ekologiset aurinkokennovalaisimet.

 

 

Ranta- tai puistopäivän eväät voi pakata värikkääseen piknik-kassiin tai kylmälaukkuun. Kestokäyttöiset, muoviset juomalasit on helppo pakata mukaan ja ne ovat ympäristöystävällinen valinta eväsretkelle. Clasulta löytyy myös ekologisista materiaaleista valmistettuja kertakäyttöastioita.
– Kätevät hampurilaistaskut sopivat hyvin myös voileipien pakkaamiseen, vinkkaa Ilomaa.

Rannalle ja vesileikkeihin löytyy Clasultakin kaikkea mahdollista. Lasten suosikkeja ovat vesilelut ja -pyssyt sekä ämpärisetit. Lisäksi mukaan voi pakata myös mukavan rantamaton tai -tuolin ja ihanan pehmeät hamam-tyyppiset rantapyyhkeet.