Ovet
7.00-21.00
Parkkihalli
6.45-22.00
K-Citymarket
7.00-22.00
Prisma & parkkihalli
6.00-24.00

Syysloma Willassa

Suuntaa syyslomalla Willaan ja hyppää sähköjunan kyytiin

Willa haluaa piristää syyslomailevia perheitä viihdyttävällä ohjelmalla, joka tuo hymyn pikkuväen kasvoille. Suuntaa syyslomalla Willaan ja pääset ympäri kauppakeskusta puksuttavan sähköjunan kyytiin!

Syyslomaviikolla kannattaa ottaa suunnaksi kauppakeskus Willa, sillä tiedossa on hauskaa ohjelmaa perheen pienimpien viihdykkeeksi. Keskiviikosta lauantaihin 18.−21.10. Willassa voi hypätä iloisen pikku sähköjunan kyytiin. Juna kuljettaa pikkuväkeä ympäri kauppakeskusta keskiviikosta perjantaihin kello 14−19 ja lauantaina kello 12−17. Hyppää kyytiin Willan kolmannessa kerroksessa ja lähde hauskalle matkalle!

Myös Willan ikioma maskotti Viivi Virtahepo saapuu Willaan syyslomalla pikkuväen iloksi. Viivi seikkailee kauppakeskuksessa lauantaina 21.10. kello 12−14. Tule tervehtimään Viiviä vaikka koko perheen voimin!

Puuhaa lomalaisille Willan vinkein

Jos lapsesi lomailevat mutta itse olet töissä, nappaa tästä talteen vinkit koululaisten viihdykkeeksi:

  • Aarteenetsintä. Piilota pihalle tai lähiympäristöön pieniä aarteita, kuten vaikkapa uudet piirustusvälineet, tarra-arkkeja tai terveellisiä herkkuja. Tee aarrekartta, jonka avulla lapset saavat etsiä aarteet. Älä päästä lapsia liian helpolla!
  • Kotitöitä lomalaisille. Tee lista tehtävistä kotitöistä ja jaa vastuu lasten kesken. Piilota kaukosäädin ja pelikonsolin ohjain ja kerro, että paljastat piilon, kun kotityöt on tehty.
  • Muksujen metsäretki. Vaikket voisi lähteä mukaan metsäretkelle, etenkin hieman isommat lapset voivat silti lähteä nauttimaan syksyisestä luonnosta. Pakkaa lapsille pienet eväät ja pyydä lähettämään puhelimeesi kuvia syksyn väriloistosta!
  • Yhdessä Willaan. Jos lapsesi ovat jo hieman isompia ja voit tehdä etätöitä, lähtekää yhdessä Willaan. Lapset voivat kierrellä Willassa samalla, kun sinä työskentelet Willan viihtyisässä Kimppakonttorissa. Nauttikaa lopuksi yhteinen lounas jossakin Willan laadukkaista ravintoloista!