Ovet
7.00-21.00
Parkkihalli
6.45-22.00
K-Citymarket
7.00-22.00
Prisma & parkkihalli
6.00-24.00

Stailaa jalat syksyyn − kuumat kenkätrendit Willasta

Willan liikkeistä löydät syysjalkineet joka menoon − oli päämääräsi sitten kaupunkikierros, lenkkipolku tai syysbileet. Tutustu kenkämuodin tuoreimpiin tuulahduksiin ja kurvaa Willaan kenkäostoksille!

Jos haluat olla tänä syksynä varpaita myöten trendikäs, suuntaa katseesi maihareihin ja venykenilkkureihin. Ne ovat syksyn trendikkäintä antia kenkärintamalla. Toisaalta myös loafereita ja lenkkareita nähdään katukuvassa runsaasti. Syksyn kenkämuotia kuvailevatkin monipuolisuus ja sallivuus − monenlaiset jalkineet ovat trendikkäitä.

Neliskanttisia korkoja ja klassisia sävyjä

Halosella kauden jalkineita yhdistää mukavuus, ja nilkkureissa ja saappaissa korot ovat nyt melko matalat. Maihareissa ja nilkkureissa on klassisia värejä kuten mustaa ja ruskean sävyjä. Toisaalta pinnalla ovat myös beige ja muut vaaleat sävyt, joita näkyy etenkin lenkkareissa ja korkokengissä.

”Yksi muotivirtaus ovat polveen asti ulottuvat ratsastussaappaan tyyppiset saappaat. Myös niin sanotut chelsea-bootsit ovat pinnalla”, sanoo Willan Halosen myymäläpäällikkö Ena Kömi.

Click Shoesilla maihareissa ja nilkkureissa on tänä syksynä aiempaa paksumpi pohja ja korkeampi korko. Muodoltaan trendikkäin korko on tänä syksynä paksu ja neliskanttinen. Juhlakengissä nähdään klassisen kapean koron rinnalla platform- ja tolppakorkoa.

”Juhlakengissä terävät kärjet ovat palaamassa takaisin useamman vuoden tauon jälkeen. Juhlakengissä on nyt myös glitteriä”, ketjupäällikkö Marjo Saarinen tuumaa.

Lenkkarit ovat olleet jo jonkin aikaa kenkätrendien aallonharjalla, eikä loppua suosiolle näy. Urheilullinen kenkä on vahvistanut asemansa myös lenkkipolkujen ulkopuolella.

”Katulenkkareita on runsaasti syksyn kenkätarjonnassa. Niitä ostetaan todella paljon ihan arki- ja työkäyttöön”, Kömi kertoo.

Tolppakorkoa näkyy juhlakengissä klassisen kapean koron rinnalla. Myös kimalle on tänä syksynä trendikästä. Katulenkkarit pitävät myös yhä pintansa.

Moon bootseja ja kimalletta

Jos etsii jaloilleen hieman yksilöllisempää ilmettä, syystrendien joukosta löytyy myös katseet kiinnittäviä erikoisuuksia. Tällaisia ovat esimerkiksi muhkeat moon boot -saappaat.

”Näissä on tänä syksynä runsaasti kimalletta, jota nähdään myös juhlakengissä. Muita erikoisuuksia ovat esimerkiksi Laura Vitan nilkkurit kukkakuosilla”, sanoo Kömi.

Halosella miesten kenkämuodissa korostuvat tänä syksynä siistit katukävelykengät. Niistä trendikkäin on varrellinen nilkkuri, jossa on valloillaan kaksi tyylisuuntaa.

”Toinen on pukukengän tyyppinen ja toinen taas lenkkarimainen. Sävyt ovat klassisia syksyn sävyjä, kuten konjakin ruskeaa ja mustaa”, Kömi kuvailee.

Click Shoesilla venykenilkkurit ovat suosiossa myös miesten puolella. Suosituimmat sävyt ovat perinteiset ruskeat ja musta.

”Venykenilkkurit ovat nyt kovassa huudossa. Miehet ovat alkaneet käyttää tämän tyyppisiä kenkiä enenevissä määrin”, kertoo Marjo Saarinen.

Siistit katukävelykengät ovat keskeinen osa miesten kenkämuotia Halosella. Kuvassa myös syksyn erikoisuus, kimaltava moon boot.

Kengät joka menoon Willasta

Halosen ja Click Shoesin ohella Willasta löytyy myös useita muita liikkeitä syyskenkien shoppailuun. Luhta Brand Storesta löydät käytännöllisiä ja trendikkäitä kenkiä ulkoiluun ja vapaa-aikaan.

Willan hypermarkettien − K-Citymarketin ja Prisman − kenkäosastot ovat oivia kohteita koko perheen kenkäostoksiin. Perheen pienimpien jalkineita löydät myös Willan Jesper Juniorista.

Willan Instersportista ja Stadiumista shoppailet kengät ulkoiluun, lenkkeilyyn ja retkeilyyn syksyn raikkaudessa. Esimerkiksi vedenpitävät GoreTex-kengät ovat oiva valinta sateisiin syyspäiviin. Jos mielit nauttia ruskasta metsämaisemissa, pitoa poluille tuovat rosopohjaiset polkujuoksukengät.

Willan liikkeistä löydät käytännölliset ja tyylikkäät kengät ulkoiluun ja vapaa-aikaan raikkaina syyspäivinä.

Vinkit kenkäostoksille

  • Paras aika arki- ja työkenkien shoppailulle on iltapäivällä, sillä jalka turpoaa päivän mittaan. Aamulla sopivilta tuntuvat kengät saattavat siis illan tullen puristaa.
  • Iltajuhliin kengät kannattaa valita mahdollisimman myöhään, sillä illalla jalka on suurimmillaan.
  • Mittaa jalkasi! Älä osta liian pieniä kenkiä. Aikuisella kengässä pitäisi olla niin sanottua käyntivaraa noin 1,5 cm.

Willan liikkeistä saat asiantuntevaa apua kenkäostoksille. Tervetuloa tekemään upeat kenkälöydöt syksyyn!