Ovet
7.30-21.00
Parkkihalli
6.45-22.00
K-Citymarket
7.00-22.00
Prisma & parkkihalli
6.00-23.59

Sokkotreffit Willassa

Tänä keväänä Willassa puhaltaa rakkauden tuulet. Sokkotreffit Willassa -ohjelmassa rakkautta etsivät sinkut saapuvat Kauppakeskus Willaan sokkotreffeille. Tule mukaan seuraamaan, kuinka treffit onnistuvat ja syttyykö vuosisadan rakkauden liekit.

JAKSO 1

JAKSO 2

 

Jakso 3

 


Etsitkö rakkautta tai tiedätkö jonkun, joka kaipaisi kipinää arkeensa?

Hae mukaan tai ilmoita ystäväsi Sokkotreffit Willassa -ohjelmaan!

Kauppakeskus Willa toimii tänä keväänä Amorin lähettiläänä ja etsii nyt sokkotreffeille osallistujia. Sokkotreffit Willassa on somesarja, jossa etsitään aitoa rakkautta sinkuille, jotka eivät ole kohdanneet vielä sitä oikeaa. Ohjelmaa varten yhdistämme hakemusten perusteella sopivat henkilöt ja järjestämme heille mitä mainioimmat ja jännittävimmät treffit Hyvinkäällä Kauppakeskus Willassa.

Osallistujille on luvassa kahden hengen majoituslahjakortti Hotelli Sveitsiin sekä 30 euron lahjakortti Willan Ristorante Momentoon.

Mikäli olet yli 20-vuotias ja kiinnostuit hyppäämään mukaan seikkailuun, hae rohkeasti mukaan ja kerro alla olevassa lomakkeessa avoimesti itsestäsi. Mikäli olet etsimämme sinkku, olemme sinuun yhteydessä 27.1.2021 mennessä. Kuvaukset toteutetaan helmikuussa 2020 ja tuotannon toteuttaa Suomen Sisällöntuotanto.

HUOM: Hakuaika on päättynyt, kiitos kaikille hakijoille!

Koronaohjeistus:
Ohjelmaa kuvatessa otamme huomioon sen hetken koronasuositukset. Kuvausryhmä ja osallistujat noudattavat koronarajoituksia sekä suosituksia.