Ovet
7.30-21.00
Parkkihalli
6.45-22.00
K-Citymarket
7.00-22.00
Prisma & parkkihalli
6.00-24.00

Pehmeät paketit nuoreen makuun

Älä turhaan arastele vaatelahjan ostamista nuorelle. Ammattilaisten neuvoin pakettiin pujahtaa suosikkivaate, jota nuori kantaa ylpeydellä.

Vaatelahja nuorelle – uhka vai mahdollisuus? Ehdottomasti mahdollisuus, sanoo Willan Vero Modan ja Jack & Jonesin myymäläpäällikkö Pauliina Kuusela. Saajan mieltymyksiin sovitettu vaate on upea lahja nuorelle.

”Liikkeessä osaamme neuvoa sopivan lahjan löytämisessä. Mukaan voi ottaa nuoren kaapista vaikka vanhat farkut tai muun vaatteen. Mallin avulla löydämme varmasti sopivankokoisen ja -tyylisen lahjan”, Kuusela vakuuttaa.

Lämmin neule on ihana lahja niin nuorelle naiselle kuin miehellekin. Neuleita löytyy tyköistuvia ja väljempiä malleja, ja väriskaalaa on maanläheisistä sävyistä kirkkaampiin väreihin.

”Myös talviasusteet, kuten pipot ja huivit ovat hyviä ja helppoja lahjoja. Naisten asusteisiin on nyt tullut perusvärien rinnalle ihania lilan sävyjä. Miehille on tarjolla ruskean sävyjä, kuten kamelinruskeaa ja tummempia ruskeita”, Kuusela listaa.

Leveitä lahkeita ja satiinia

Jos neuleet eivät kuulu nuoren tyyliin, pakettiin voi kääräistä myös tuoreimpia trendejä noudattelevan vaatteen. Naisten mallistossa näkyvät vahvasti leveälahkeiset housut, jotka voi juhlakaudella yhdistää vaikka glittertoppiin.

”Myös satiini on nyt trendikäs materiaali – ja on varmasti vielä joulun jälkeenkin”, Kuusela sanoo.

Leveät linjat toistuvat myös miesten mallistossa. Trendikäs huppari on taatusti mieluinen lahja nuorelle miehelle.

”Jos vaatelahja ei olekaan sopiva, sen voi aina palauttaa tai vaihtaa mieluisaan tuotteeseen. Meillä on 30 päivän vaihto- ja palautusaika”, tuumaa Kuusela.

Jos vaatelahjan ostaminen kuitenkin jännittää, lahjakortti on aina hyvä vaihtoehto. Willan Jack & Jonesilla on hauska joulukampanja vähintään 80 euron arvoisen lahjakortin ostajille:

”Sen mukana saa lahjalaatikon, jonka sisällä on yllätyslahja. Näin lahjansaaja saa siis sekä lahjakortin että konkreettisen paketin”, Kuusela hymyilee.