Ovet
7.00-21.00
Parkkihalli
6.45-22.00
K-Citymarket
7.00-22.00
Prisma & parkkihalli
6.00-24.00

Muista maailman parasta isää − lahjavinkit isähahmon hemmotteluun

Isänpäivä lähestyy vinhaa vauhtia. Tänä vuonna sitä vietetään sunnuntaina 12. marraskuuta. Isät, vaarit, isäpuolet ja muut isähahmot ansaitsevat hemmottelua juhlapäivänään. Älä jätä lahjan hankintaa viime tippaan vaan suuntaa hyvissä ajoin Willaan lahjaostoksille. Näillä vinkeillä onnistut!

Yhteinen aika on ihanin lahja

Mikäpä olisi parempi isänpäivälahja kuin yhteinen aika päivänsankarin kanssa? Valmista eväät isän lempiherkuista ja lähtekää koko perheen voimin metsäretkelle. Ilahduta isää keittämällä retkikahvit uuteen termosmukiin, jollaisen löydät esimerkiksi Clas Ohlsonilta.

Vai onko isä enemmän rakentelija kuin retkeilijä? Sujauta pakettiin Lego-setti ja viettäkää isänpäivää rennosti rakennellen. Kattavan Lego-valikoima löytyy Willan hypermarketeista.

Aineetonta hemmottelua ihanalle isälle

Jos isällä on jo kaikkea, voi lahjan keksiminen olla haastavaa. Aina lahjan ei tarvitse olla pakettiin kääräistävän konkreettinen. Mitä jos hankkisit isälle hierontalahjakortin Willan Hyvinvointi Nelleen? Koulutetun urheiluhierojan käsittelyssä isän hartiat kiittävät!

Isänpäivää seuraa pikkujoulukausi, ja juhlissa jokainen haluaa olla parhaimmillaan. Ehkä isä kaipaisi hiustyylin päivittämistä muttei saa itse aikaiseksi hakeutua parturin tuoliin? Willasta löytyy useampi parturi-kampaamo, joissa isän tai vaarin kuontalo loihditaan uuteen uskoon. Lahjakortti hiustenleikkuuseen tai -värjäykseen ilahduttaa taatusti tyylitietoista isää.

Psst! Jos aineellinen lahja kuitenkin kiinnostaa, myös parranhoitosetit ja muut parranhoitotuotteet ovat oiva lahja isälle. Nämä löydät Willan hypermarketeista sekä Clas Ohlsonilta.

Sportti-iskän suosikit

Jos isä viihtyy vapaa-ajallaan lenkkipolulla, pallopeleissä tai kuntosalilla, on sporttinen lahja oiva valinta. Loppusyksyn viimassa isää lämmittää merinovillainen aluskerrasto.

Kiireinen kotitreenaaja kiittää, kun paketista paljastuu tehoa treeniin tuova vastuskuminauha. Myös treenin jälkeistä lihaskipua ja lihasjumeja helpottava foam roller eli putkirulla on hyvä lahjaidea itsestään huolta pitävälle isälle.

Willan Stadium ja Intersport tarjoavat kattavan valikoiman sportti-isän suosikkilahjoja. Kurkkaa myös hypermarkettien tarjonta!

Makoisaa isänpäivää herkkusuille

Jos isänpäivälounaan kokkaus ei innosta, tuo isä Willaan herkuttelemaan. Willan lukuisat kahvilat ja ravintolat tarjoavat herkullisia elämyksiä joka makuun. Tutustu tästä Willan ravintolatarjontaan.

Herkkusuu-isä ilahtuu myös kotiin ostettavista makuelämyksistä. Osta isän lempisuklaata ja palanpainikkeeksi pullo uutuusglögiä − tai kata isälle sushibuffet Willan Sushi Housen antimin ja osta jälkiruuaksi ihana leivonnainen Kulmakonditoriasta. Kotileipomo Laineelta voit tilata vaikka isänpäiväkakun!

Willan väki toivottaa ihanaa isänpäivää kaikille isähahmoille!

Willa palvelee isänpäivänä normaalisti, eli myös viime hetken lahjaostokset hoituvat kätevästi.