Ovet
7.00-21.00
Parkkihalli
6.45-22.00
K-Citymarket
7.00-22.00
Prisma
6.00-24.00

Kevään trendit 2021

Tänä keväänä pukeudutaan farkkuun ja hempeisiin pastellisävyihin

Kevään raikkaat vaatetrendit ovat nyt täällä! Willan muotiliikkeiden valikoimien parhaita paloja voit bongata koko huhtikuun ajan Willan Facebookissa ja Instagramissa. Tänä keväänä yhdistellään hempeitä pastellisävyjä rentoon farkkukankaaseen ja ulkoillaan mukavasti, mutta tyylikkäästi.

 

 

Fashion Unit -muotiyrityksen toimitusjohtaja Johanna Soilu ja stylisti Tia Kakkola pääsivät tutustumaan Willan vaate- ja asusteliikkeiden kevätvalikoimiin muotikuvausten merkeissä. He löysivät liikkeistä monia upeita tuotteita aina ulkoiluvaatteista kauniisiin koruihin. Ihanista löydöistä he stailasivat upeat valmiit asukokonaisuudet tätä juttua sekä Willan somea varten.

 

 

Farkkukangasta ja rentoa ilmavuutta

Kevään 2021 isoimmiksi trendeiksi Johanna nimeää rennot mom jeans -farkut, joita löytyy kaikille vartalotyypeille ja joka makuun sopivissa tyyleissä. Muutenkin farkut, farkkupaidat ja myös farkkuhaalarit ovat nyt kovassa huudossa. Mom jeans -farkkujen lisäksi myös wide-malliset eli leveälahkeiset farkut löytävät tiensä trenditietoisen pukeutujan vaatekaappiin.

– Jos tänä keväänä haluaa olla oikein trendikäs, voi yhdistää leveälahkeiset farkut rentoon t-paitaan ja paitatakkiin, vinkkaa Tia. Kevään muoti tarjoaa siis pehmeän laskun trendikkääseen pukeutumiseen myös etätyöajan mukaviin oloasuihin tottuneille. Willan liikkeistä voit bongata ihanan rennot trendivaatteet muun muassa H&M:n kauden valikoimassa, Lindexin uutuustuotteissa ja Carlingsin farkkumallistossa.

 

 

Anna pastellien hurmata

Vaatekaappia piristetään kauden trendiväreillä: hempeän vaalealla liilalla sekä raikkaalla sinisellä. Rohkea pukeutuja valitsee ylleen päästä varpaisiin sävy sävyyn sopivan asukokonaisuuden. Jos värien käyttö vaatii vielä totuttelua pimeän talven jäljiltä, voi väreillä leikitellä myös asusteissa ja muissa yksityiskohdissa.

Vaalean liilan kanssa yhdisteltäväksi sopii myöskin kevään muodissa näkyvä kamelin sävy eli suomalaisten pukeutumisesta hyvinkin tuttu beige. Sekä vaalean liilan että beigen sävyt sointuvat kauniisti yhteen farkkujen sinisen värin, hempeän vihreän ja pastellisen keltaisen kanssa.

 

 

Trenditukka ja kauden meikkisävyt

– Jos kaipaat piristystä hiustyyliisi, kannattaa kampaajalta pyytää nyt muodikas verho-otsatukka ja siihen vaaleat palkkiraidat, kertoo Johanna. Muutoin kauden hiusvärit ovat enimmäkseen luonnollisen sävyisiä. Vaaleisiin hiuksiin sopii edelleen myös hempeän vaaleanpunainen pastellisävytys.

Meikkimuodissa valloittavat kaunis persikan sävy sekä värikkäät rajaukset ja ripset. Trendikäs vaalea liila toistuu myös meikeissä. Jos asukokonaisuus on suunniteltu muodikkaasti sävy sävyyn, voi tyylissä yllättää hakemalla eri värejä meikkiin. Esimerkiksi beigeen asuun voi yhdistää rohkeat ja värikkäät silmien rajaukset. Lisää mielikuvitusta lookiin voi lisätä myös omaan tyyliin sopivilla koruilla ja asusteilla.

Klassikkotuotteet kestävät aikaa

Tietyt suosikkivaatteet ja -asusteet kestävät aikaa ja näyttävät hyvältä sesongista toiseen. Johanna mainitsee omaksi luottovaatteekseen nahkaisen minihameen. Farkku- ja nahkahameet sekä takit sopivat käytettäviksi ympäri vuoden. Tian klassikkokenkävalinta taas ovat maiharit, jotka sopivat kaudesta ja tyylistä riippumatta joka makuun.

Vastuullisuus, kierrätys ja second hand -löydöt kasvattavat suosiotaan ja näkyvät pukeutumismuodissa laajasti. Tia ja Johanna ihastuivat Willassa iCare-hyväntekeväisyysmyymälän second hand -valikoimaan.

– Leveälahkeisia farkkuja ja muita klassikkovaatteita voi hyvin löytää myös käytettyinä, eikä kaikkea tarvitse ostaa uutena, Tia muistuttaa.

 

 

Ulkoiluun käytännöllistä ja tyylikästä

Aurinkoisten kevätpäivien saapumisen sekä poikkeusolojen jatkumisen myötä ulkoilusta on tullut jälleen luontainen osa monen vapaa-aikaa.

– Ulkoiluvaatteet ovat nyt ihan normaalia katukuvaa, joten niihinkin on alettu panostaa eri tavalla kuin aiemmin, huomauttaa Johanna. Esimerkiksi Cubuksen uusi, Wranglerin kanssa toteutettu ulkoiluvaatemallisto tarjoaa tyylikkäitä vaihtoehtoja sekä luontopoluille että lähipuiston lenkille koiran kanssa.

Löydä omat kauden suosikkisi Willasta

– Willassa on tunnetusti ihan älyttömän hyvä, kattava ja trendien mukainen tarjonta niin naisille kuin miehillekin, kehuu Johanna. Stailatut kuvat puhuvat puolestaan Willan somekanavissa, joten niitä kannattaa pitää niitä silmällä koko huhtikuun ajan. Bongaa omat suosikkisi ja tule hakemaan kevään uudet luottovaatteesi Willan liikkeistä!