Ovet
7.00-21.00
Parkkihalli
6.45-22.00
K-Citymarket
7.00-22.00
Prisma & parkkihalli
6.00-24.00

Kestävää jouluiloa

Ekologiset lahjat vähentävät ympäristöön kohdistuvaa kuormaa. Kääri lahjapaperiin ihanuuksia, joista kiittävät niin lahjansaaja kuin ympäristökin.

Hemmottelua lahjakortein

Lahjakortit erilaisiin palveluihin ovat aineettomia ja taatusti saajaansa ilahduttavia. Willasta löytyy lukuisia ravintoloita ja kahviloita, joihin ostettu lahjakortti on mieluinen lahja kaikille herkkusuille. Kuontalostaan kiinnostuneelle sopii lahjakortti parturi-kampaamoon, joita Willasta löytyy useampi. Ihana hemmottelulahja on lahjakortti Hyvinvointi Nelleen, josta voi ostaa koulutetun urheiluhierojan palveluja.

Kierrätettyjä ihanuuksia

Lahjan ei tarvitse olla upouusi − kierrätettykin lahja voi olla erityinen aarre. Kierrätys antaa lahjalle ekologisen arvon, joka voi tehdä siitä entistäkin erityisemmän saajansa silmissä. Willasta löytyy kaksi kierrätysmyymälää: iCare Secondhand sekä Kerkkä-kierrätysmyymälä, joista löydät monenlaisia tuotteita aina vaatteista kirjoihin ja leluista elektroniikkaan.

Rakkaimmat ruokalahjat

Makoisat herkut ovat lahja, joka nostattaa veden kielelle. Kokoa läheisellesi herkkukori täynnä ekologisia ihanuuksia, kuten vegaanista suklaata ja erilaisia luomutuotteita, kuten pähkinöitä, kahvia, teetä ja hunajaa. Ekologisia ja eettisiä ihanuuksia löydät Willan hypermarketeista sekä hyvinvoinnin ja terveyden erikoisliikkeistä, kuten Lifesta ja BioProsta. Voit myös valmistaa itse ihania herkkuja, kuten omatekoista fudgea tai suklaahippukeksejä.

Kestävää kotiin

Tavaralahjakin voi olla ekologinen, kunhan valitsee laadukkaan ja kestävän tuotteen. Finlaysonin luomupuuvillaiset vuodetekstiilit ja Reilun kaupan kylpypyyhkeet ovat ympäristötietoisen takuuvarma valinta. Myös Pentikin sukupolvelta toiselle kestävät keramiikka-astiat ovat hyvä lahjaidea kotimaista laatua arvostavalle.

Harkittua ja tarpeellista

Harkitut ja todelliseen tarpeeseen hankitut lahjat eivät jää kaappiin pölyttymään. Kahvin ystävä arvostaa kestokahvimukia ja vilukissa laadukasta torkkupeittoa. Ympäristöystävällisestä kauneudenhoidosta kiinnostunut puolestaan ilahtuu luonnonkosmetiikasta. Yllätä hyvää unta arvostava Tempur Brand Storen tyynyllä tai peitolla – laatu ja pitkäikäisyys tekevät TEMPUR-tuotteista ekologisesti kestäviä.