Ovet
7.30-21.00
Parkkihalli
6.45-22.00
K-Citymarket
7.00-22.00
Prisma & parkkihalli
6.00-24.00

Käytännöllisiä lahjoja heille, joilla on jo kaikkea

Willassa sijaitseva Life-myymälä lukeutuu Suomen vanhimpiin luontaistuotekauppoihin, sillä se on alkujaan perustettu jo 60-luvun puolivälissä. Nykyinen Willan Life-myymälä on perheyritys ja liikettä pyörittävät Hannu ja Mervi Ahokas ovat luontaistuoteyrittäjiä jo toisessa polvessa.

Ahokkaat ovatkin seuranneet aitiopaikalta luontaistuotekaupan kehitystä läpi vuosikymmenten.

– Luontaistuotteet eivät ole enää vain pienen piirin juttu, vaan on huomattu, että täältä löytyy laadukkaita tuotteita ihan jokaiselle. Luontaistuotteet ovat jo ihan arkipäivää, yrittäjä Hannu Ahokas tietää.

Lahjaksi hyvää oloa

Lifesta hankituissa joululahjoissa korostuukin Ahokkaan mukaan etenkin halu hemmotella lahjan saajaa.

– Tämä on hyvä paikka löytää hyvinvointia tukevia lahjoja hänelle, kenellä on jo kaikkea. Esimerkiksi laadukasta D-vitamiinilisää tarvitsee ihan jokainen suomalainen, erityisesti tähän aikaan vuodesta. Viime vuosina myös 100 % mulesing-vapaata lampaanvillaa olevat tohvelit ovat olleet huippusuosittu lahja. Lisäksi merinovillaiset unisukat ovat olleet kysyttyjä.

Villatuotteiden ja vitamiini-, kivennäis- ja hivenainelisien lisäksi joulun alla Lifesta tullaan hakemaan erilaisia erikoisherkkuja.

– Pähkinäkorit, erikoissuklaat, erikoiskahvi- ja teepaketit ovat myös todella suosittu lahjaidea, Ahokas luettelee.

Käyttötavaraa tiedostaville kuluttajille

Lifen naisvaltainen asiakaskunta on löytänyt myös luonnonkosmetiikkatuotteiden koko ajan laajenevan valikoiman.

– Luonnonkosmetiikka on monesti turvallinen lahja heille, jotka kärsivät erilaisista allergioista tai yliherkkyyksistä. Erityisesti nuorempi asiakaskunta on löytänyt liikkeeseen juuri luonnonkosmetiikan perässä, mikä ilahduttaa kovasti, Ahokas sanoo.

Tiedostaville kuluttajille ja omasta kemikaalikuormastaan huolestuneille Lifesta löytyy myös tuotteita kodin siivoukseen. Valikoimissa on niin vegaaniystävällisiä, biohajoavia kuin täysin kasvisperäisistä ainesosista valmistettuja
ekosiivoustuotteita ja pesuaineita.

– Vaikka miehet ovat asiakaskunnassa hiukan vähemmistössä, myös heille löytyy hyviä tuotteita. Miehille on olemassa omat monivitamiininsa ja lisäksi kalaöljyt ja vatsan hyvinvointia tukevat tuotteet ovat olleet miesasiakkaiden suosiossa – ja näin myös hyviä lahjaideoita heille, Ahokas sanoo.