Ovet
7.00-21.00
Parkkihalli
6.45-22.00
K-Citymarket
7.00-22.00
Prisma
6.00-24.00

Suosittuja brändejä ja kuumia ruokatrendejä – Kauppakeskus Willaan useita uusia liikkeitä

Kauppakeskus Willan liikekattaus kasvaa alkuvuonna peräti neljällä uudella liikkeellä, ja lisää on luvassa. Uudet liikkeet tekevät Willasta entistä houkuttelevamman ostospaikan.

Hyvinkäällä sijaitsevaan Kauppakeskus Willaan on avautumassa keväällä neljä uutta liikettä. Willan muotiliikekattaus on saanut vahvistusta NP Housukaupasta ja kauppakeskuksen ravintolamaailma uudesta korealaisesta ravintolasta Seoul66:sta. Näiden lisäksi keväällä on avautumassa kenkäkauppa BrandStore sekä hampurilaisravintola Burger Company.

−Olemme erittäin iloisia saadessamme näin monta tasokasta liikettä ja ravintolaa Willaan. Loppukeväästä Willaan on avautumassa myös muutama muu uusi liike, iloitsee kauppakeskuspäällikkö Miia Aro.

Willa vakuuttaa kauppaympäristönä

NP Housukaupan toimitusjohtaja Markus Rosendahl on tyytyväinen ensimmäisiin Willassa vietettyihin viikkoihin.

−Ensikokemuksen osalta Willa on vakuuttanut kauppaympäristönä. Erityisesti miesasiakkaita on ollut poikkeuksellisen paljon, mikä on yllättänyt positiivisesti.

Rosendahlin mukaan Willan maantieteellinen sijainti täydentää hyvin ketjun myymäläverkostoa.

−Willassa nousi heti kiinnostavaksi tekijäksi vahva kävijämäärä ja sen kasvu. Uskomme, että liiketoimintamme kehittyy Willan positiivisessa ympäristössä.

Myös Burger Companyn toimitusjohtaja Nehal Abrar Siddiqui näkee Willassa erinomaisen potentiaalin ketjun konseptille osana ketjun valtakunnallista kasvustrategiaa.

−Burger Company tuo Willaan koko perheen hampurilaisravintolan. Konseptimme ydin on smash-burgereissa, jotka ovat saavuttaneet suuren suosion, Siddiqui sanoo.

Willaa kehitetään asiakasta kuunnellen

Viime vuonna Willa ylitti ensimmäistä kertaa 8 miljoonan kävijän rajapyykin. Miia Aro uskoo, että asiakasmäärän kasvu jatkuu tulevaisuudessa.

−Uskon, että uudet liikkeet tekevät Willasta entistä houkuttelevamman ostospaikan uusille ja vanhoille asiakkaille.

Uusien liikkeiden lisäksi Willassa on tapahtunut muitakin uudistuksia. Tänä keväänä Willan sunnuntaiaukioloa laajennettiin asiakkaiden toiveesta. Nyt kauppakeskus aukeaa sunnuntaisin jo kello 11.

−Willaa kehitetään aina asiakkaita kuunnellen, sanoo Aro.

Lisätiedot:

Miia Aro
Kauppakeskuspäällikkö
puh. 045 694 9914
miia.aro@kauppakeskuswilla.fi

Vuonna 2012 avattu kauppakeskus Willa on yli sadan liikkeen ja palvelun kauppakeskus Hyvinkään ytimessä. Vuokrattavan liiketilan mukaan laskettuna 54 000 m² kokoinen Willa on Suomen 11. suurin kauppakeskus. Kauppakeskus Willa muodostuu kolmesta eri kiinteistöstä, joiden omistajat ovat Erikoissijoitusrahasto Mandatum AM Suomi Kiinteistöt ll, Varma ja HOK-Elanto.