Ovet
7.00-21.00
Parkkihalli
6.45-22.00
K-Citymarket
7.00-22.00
Prisma & parkkihalli
6.00-24.00

Kauniita lahjoja ihan jokaiselle

Willan koruliikkeiden myymäläpäälliköt, Laatukorun Tarja Silván ja Kultajousen Riina Kestinmäki kertovat lahjavinkit joulun kauneimpiin ja kestäviin lahjoihin.

Lapselle

Tarja, Laatukoru: Ihan pikkuiselle toimivat joululahjana nimikoidut valokuvakehykset, valokuva-albumit ja korut. Isompien lasten keskuudessa Muumi-korut ovat kova hitti! Myös ihania Muumi-valokuvakehyksiä ja säästölippaita löytyy.

Riina, Kultajousi: Lasten rannekello on yksi joulun suosikkilahjoista. Oma suosikkini on soiva korurasia, joita menee myös jouluna
lapsille paljon.

Teinille

Tarja, Laatukoru: Pojille myydään nyt paljon erilaisia teräskoruja ja etenkin mustia korvakoruja. Tytöt suosivat taas enemmän hopeisia
ranne- ja kaulakoruja. Jotkut teinit pitävät jo tietyistä Kalevala-koruistakin. Myös Swarovskin korut ovat näyttäviä ja kivanhintaisia.

Riina, Kultajousi: Tommy Hilfiger on nyt nuorten suosima merkki. Kyseiseltä merkiltä esimerkiksi korva- ja rannekorut ovat olleet kovin suosittuja. Pojilla ketjukorut ovat nyt selkeästi sellainen ”juttu”, ja esimerkiksi teräksistä panssariketjua menee paljon.

Miehelle

Tarja, Laatukoru: Miehet suosivat etenkin hopeakoruja sekä näyttävämpiä teräskoruja. Myös esimerkiksi Seikon ja Gantin rannekellot ovat suosittuja. Garminin älykello on nyt hittituote, jota myydään paljon. Lahjatavaroista miehille ostetaan etenkin taskumatteja, zippoja,
kalvosinnappeja ja solmioneuloja.

Riina, Kultajousi: Steel4U -korusarjan teräksiset tuotteet ovat suosittuja miesasiakkaiden keskuudessa. Sarjasta löytyykin paljon kivoja
uutuuksia: riipuksia, kaulakoruja, korvakoruja, sormuksia sekä rannekoruja. Myös Tommy Hilfiger tekee kivoja koruja ja kelloja.

Naiselle

Tarja, Laatukoru: Valkokultaisia koruja myydään eniten timanttikoruissa ja -sormuksissa. Korvakoruja ostetaan lahjaksi paljon, sekä kultaisena että hopeisena. Laatukorun omat Silván-timantti- ja kultakorut suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, Hyvinkään verstaalla! Myös kotimaisesta Lumoava-sarjasta löytyy hieman erilaista näyttävää ja sirompaa korua.

Riina, Kultajousi: Hyvä ja helppo lahjaidea naiselle on ostaa korusetti, jossa on esimerkiksi timanttisormus, korvakorut ja riipus. Settivaihtoehtoja löytyy jokaisesta hintaluokasta! Kalevala-koruja menee myös todella paljon. Kestosuosikki on Kultajousen oman malliston sydänriipus- ja korvakorut.