Ovet
7.00-21.00
Parkkihalli
6.45-22.00
K-Citymarket
7.00-22.00
Prisma & parkkihalli
6.00-24.00

Kaikki jouluun Clas Ohlsonilta

Jos haluaa päästä jouluvalmisteluissa helpolla, kannattaa suunnata Willan Clas Ohlsonille. Myymälästä löytyy lähes kaikki mitä joulun alla tarvitaan: tunnelmalliset kausivalot, ihanat koristeet, leivontatarvikkeet, käärepaperit ja lahjat koko perheelle.

Joulutunnelman luominen alkaa jo kotioven ulkopuolelta, tietää Willan Clas Ohlsonin myymäläpäällikkö Minna Väyrynen. Ihanat kausivalot tuovat piristystä pimeyteen ja herättävät joulutunnelman jo kotipihassa.

”Meillä on laaja valikoima ulos laitettavia koristevaloja, ja ne ovatkin oikea hittituote. Led-valot kuluttavat sähköä todella vähän, joten niillä kannattaa tuoda valoa pimeyteen”, Väyrynen sanoo.

Myymälästä löytyy myös sisätilojen tunnelman luojia: perinteisiä kynttelikköjä, aidonnäköisiä led-kynttilöitä ja ripustettavia paperitähtiä, joihin voi laittaa lampun sisään.

”Meillä on myös ihania joulukyliä, joissa on valoja ja liikkuvia hahmoja, joissakin musiikkiakin. Nämä ovat upeita jouluisia tunnelma nluojia”, Väyrynen kertoo.

Lapselle työkalupakki, aikuiselle air fryer

Jos joululahjat ovat vielä hankkimatta, käynti Willan Clasulla korjaa tilanteen. Myymälästä löytyy täytettä pukinkonttiin kaikille vauvasta vaariin.

”Ihan kirjaimellisesti, sillä meiltä voi ostaa tuoreelle vauvaperheelle lahjaksi vaikka itkuhälyttimen”, Väyrynen naurahtaa.

Lapsille myymälä tarjoaa laajan valikoiman ihania lahjoja: askartelutarvikkeita, palapelejä, radio-ohjattavia leluja, nukkeja ja paljon muuta. Pieni nikkari ilahtuu ikiomasta työkalupakista, jonka välineet ovat pienikokoisia mutta oikeita.

Aikuisempaan makuun Clas Ohlsonilta löytyy runsaasti erilaisia kodinkoneita ja keittiövälineitä. Kauden hittituote on tietysti air fryer eli kiertoilmakypsennin.

”Meillä on siitä oma malli, joka on pärjännyt todella hyvin vertailuissa. Kaiken lisäksi se on edullinen”, Väyrynen vinkkaa.

Kaunis paketti on olennainen osa lahjaa, joten Clasulla vieraillessaan kannattaa mukaan napata myös lahjapaperia. Itsetehdyt herkkulahjat on ihana sujauttaa jouluisiin peltipurkkeihin, ja paketin viimeistelyyn sopii fiini samettinauha.