Ovet
7.00-21.00
Parkkihalli
6.45-22.00
K-Citymarket
7.00-22.00
Prisma & parkkihalli
6.00-24.00

Joulun juhlamuoti on glamouria tulvillaan

Tänä jouluna pukeudutaan näyttävästi ja värikkäästi. Juhlavat materiaalit ja syvät sävyt tuovat loistokkuutta juhlakauteen.

Joulun juhlamuoti on tänä vuonna näyttävää, kimaltavaa ja värikästä. Naisellisten mekkojen ja hameiden rinnalla trendikkäitä ovat nahkajäljitelmähousut erilaisiin toppeihin yhdistettyinä.

−Juhlavaatteissa näkyy selvästi glamour. Pinnalla ovat juhlavat materiaalit, kuten satiini, sifonki, pitsi ja sametti sekä niiden yhdistelmät, kertoo Willan Halosen myymäläpäällikkö Ena Kömi.

Juhlavampiin joulutapahtumiin pukeudutaan tänä vuonna näyttäviin väreihin ja syviin sävyihin, kuten smaragdinvihreään, lilaan sekä kultaan ja hopeaan. Myös tummat beigen sävyt ovat trendikkäitä, kun taas kirkas punainen on enemmän taka-alalla. Ripaus lurex-lankaa tai glitteriä tuo moneen mekkoon juhlasesonkiin sopivaa kimalletta.

−Myös kengissä näyttävyys on tämän joulun juttu. Mokkapintaiset yli polven ulottuvat saappaat sopivat hyvin ryhdikkäiden, lyhyempien kotelomekkojen
kanssa. Pidemmät mekot ja esimerkiksi kimaltelevat sirot Ara-nilkkurit ovat nyt erittäin suosittuja, Kömi sanoo.

Juhla-asun kruunaa samettinen, pitsinen tai satiinimateriaalista valmistettu juhlava käsilaukku. Myös huivit, erilaiset bolerot ja lyhyemmät merinoneuletakit
sopivat kauden juhlapukeutumiseen.

Värit ja asusteet kruunaavat miesten juhlalookin

Rohkeat värit näkyvät myös miesten juhlapukeutumisessa, ja niillä elävöitetään perinteisiä pukuja. Kauluspaidat loistavat vaaleamman lilan, roosan ja hopean sävyissä, ja tummempien värien ystäville löytyy myös tummanharmaan ja sinisen hohtavia sävyjä.

Rennon juhlava tyyli esimerkiksi pikkujouluihin syntyy yhdistämällä näyttävä kauluspaita siisteihin puuvillahousuihin. Kauluspaidan päälle voi pukea esimerkiksi ohuen merinovillaisen Fynch&Hatton-neulepaidan talvisissa sävyissä.

−Värejä miesten neuleisiin löytyy todella paljon. Suosittuja ovat sininen, roosa ja edelleen myös punainen. Pikkujoulun tunnelma kruunataan tietenkin leikkisällä rusetilla, Kömi hymyilee.

Ruseteilla ja muilla värikkäillä asusteilla onkin tänä vuonna merkittävä rooli miesten juhlapukeutumisessa. Rusetit, solmiot ja taskuliinat hehkuvat kaikissa
sateenkaaren väreissä.

−Myös miesten pukukengissä on aiempaa enemmän näyttävyyttä väreissä ja kiiltoasteessa. Esimerkiksi hohtavan siniset, krokokuvioiset Bullboxer-merkin
pukukengät antavat pisteen i:n päälle miesten juhlatyyliin, Kömi tuumaa.

Pehmeät paketit Haloselta

Jos haluat hemmotella läheistäsi ihanalla pehmeällä paketilla, Willan Halosella on mistä valita. Joulun laajat lahjaosastot tarjoavat runsaan valikoiman laatutietoisen lahjansaajan ilahduttamiseen.

−Joululahjaksi sopivat erinomaisesti olo- ja yöasut, aamutakit, erilaiset laatuneuleet ja lämpöiset kuviosukat. Myös lompakot ja laukut ovat haluttuja
joululahjoja, vinkkaa Ena Kömi.

Hyvä vaihtoehto on myös Halosen lahjakortti. Se tarjoaa saajalleen mahdollisuuden valita juuri omaan makuun sopiva lahja.

−Eikä ostolla ole kiirettä, sillä lahjakorttimme ovat voimassa vuoden ostopäivästä, Kömi sanoo.