Ovet
7.00-21.00
Parkkihalli
6.45-22.00
K-Citymarket
7.00-22.00
Prisma & parkkihalli
6.00-24.00

Joulun iloa ja inspiraatiota − 20 lahjavinkkiä harrastajille

Anna lahja, jolle on käyttöä. Ota talteen Willan liikkeiden lahjavinkit kotikokille, elektroniikan ystävälle, askartelijalle, eläinystävälle ja kuntoilijalle!

Kotikokin suosikit K-Citymarketista

Fiskarsin Functional Form -paistinpannu on laadukas lahja kotikokille. Kotimainen alumiinipannu sopii kaikenlaisille liesille, ja sen kaksikerroksinen pinnoite on kestävä ja tarttumaton.

Infinity Chefs -sarjan taottu paistokattila ilahduttaa kotikokkia, joka kaipaa persoonallista ilmettä keittiöönsä laadusta tinkimättä. Tyylikäs pannu on valmistettu kierrätetystä alumiinista.

Heirolin samppanjan sävyinen kaulin tuo luksusta kotileipurin leivontahetkiin. Kaulimen tarttumaton pinta ja laadukas laakerointi tekevät taikinan käsittelystä vaivatonta.

Heirolin kulmapaletti on toinen täsmälahja kotileipurille. L-kirjaimen mallinen levityslasta sopii mainiosti esimerkiksi hyydytettyjen kakkujen kuorruttamiseen ja koristeluun.

Elämyksiä elektroniikan ystäville Clas Ohlsonilta

Nintendo Switch on tullut uutuutena Clasun valikoimiin ja on peli-ihmisen takuuvarma lahjahitti. Clasulta löytyy myös runsaasti konsoliin sopivia pelejä.

Pelitarvikkeet ovat myös haluttuja lahjoja. Willan Clas Ohlson tarjoaa laajan valikoiman erilaisia pelikuulokkeita, -hiiriä ja -näppäimistöjä.

Led-listat ovat jokavuotinen pienemmän budjetin lahjahitti. Valolista tuo tunnelmallisen valaistuksen esimerkiksi TV- tai pelinurkkaukseen.

Fujifilm Instax -pikakamera innostaa valokuvaamaan, sillä valmiin kuvan saa heti käteen. Uuden Fujifilm Instax Mini 12 -sarjan kamerat hehkuvat
herkullisissa sävyissä.

Askartelijan unelmalahjat Lahjamaasta

Tee se itse -nukkekodit tarjoavat hauskaa ja haastavaa tekemistä pikkutarkasta puuhasta nauttiville. Lopputuloksesta voi tehdä juuri niin yksityiskohtaisen
kuin haluaa.

Puiset 3D-pienoismallit ovat rakentelijan unelma. Pienoismalleja löytyy niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin rakentelijoille.

Toiminnalliset, koottavat palapelit ovat enemmän kuin vain koristeita tai sisustuselementtejä. Hauska lahja on esimerkiksi koottava gramofoni, jolla voi soittaa musiikkia.

Koottava kirjatuki on persoonallinen lahja askartelijalle. Kirjatuen sisälle rakentuu pienoiskokoinen maisema, ja hyllyyn aseteltuna se tuo kokonaan oman maailmansa kirjojen keskelle.

Eläinystävän ihanuudet Mustista ja Mirristä

Karvaturrin aktivointilelu tuo rauhan joulupöytään. Kun eläinystävä saa tekemistä lelun ja siihen piilotetun herkun parissa, joulupöydässä ehtii aterioida pitkän kaavan mukaan.

Jouluiset pehmot ovat oivia lahjoja eläinystäville. Monet koirat rakastavat pehmoleluja, ja kissakin mieltyy pehmoon herkästi, jos lelua on terästetty kissanmintulla.

Eläimelliset piparkakkumuotit ovat hauska lahjaidea eläinten ystävälle. Muottien ja mukana tulevan ohjeen avulla voi loihtia juhlapyhiksi omat herkut koirakaverille.

Lahjakortti on takuuvarma suosikki eläinten ystävän lahjapakettiin. Sillä voi ostaa myös palveluja, kuten hieronnan tai turkinhoidon karvakaverille.

Laatulahjat liikkujalle Intersportista

Merinovilla on jokaisen ulkoilijan lempimateriaali, sillä se on miellyttävän lämmin ja soveltuu hyvin niin alus- kuin välikerrokseksikin. Kari Traa -merinovillapaidat ja -housut tuovat arjen luksusta naisille.

Icebug-nastakengät pitävät lenkkeilijän pystyssä liukkaallakin kelillä. Vedenpitävissä Icebug Muurame -kengissä on älynastat ja pohjoismaalaiseen jalkaan
istuva lesti.

Kotimainen Super Yellow -pipo on tarpeellinen lahja kaikille ulkona viihtyville. Intersportin valikoimista löytyy merinovillapipoja niin miehille, naisille kuin lapsillekin.

Lämpimät sukat ovat ensiarvoisen tärkeä varuste ulkoliikkujalle. Ilahduta kuntoilijaa Devold Medium -merinovillasukilla, jotka myötäilevät jalkojen lämpötilaa.