Ovet
7.00-21.00
Parkkihalli
6.45-22.00
K-Citymarket
7.00-22.00
Prisma & parkkihalli
6.00-24.00

Joulun ihanimmat pehmeät paketit

Kääräise lahjapaperiin pehmoiset paketit koko perheelle. Lämmin merinovillavaate kuuluu joulun ihanimpiin lahjoihin.

Mukava ja lämmin vaatelahja ilahduttaa saajaansa takuuvarmasti. Jos hankinnassa on lahja naiselle, pakettiin kannattaa kääriä esimerkiksi pyjama, kylpytakki tai pehmeät sukat.

”Ne ovat täydellisiä lahjoja naisille, samoin kuin pehmeät college- ja velourasut. Myös merinovillamallistomme on tänä vuonna laaja ja todella suosittu”, sanoo Willan Cubuksen myymäläpäällikkö Niina Salo.

Pehmeä ja lämmin merinovilla toimii niin kerrastossa kuin neuleessakin. Merinovillavaatteet istuvat hyvin ja ovat kestäviä sekä helppohoitoisia.

”Merinovillan hienot ja sileät kuidut sopivat hyvin ihoa vasten käytettäviksi. Ne tuntuvat pehmeiltä eivätkä kutita”, Salo kuvailee.

Puuvillaa pikkuisille

Willan Cubus myy naistenvaatteitta koossa XS−XXL. Cubuksen verkkokaupan valikoimiin kuuluvat myös lasten ja miesten vaatteet, ja näitä voi tilata Willan Cubukselta.

”Jos verkkokaupassa asiointi tuntuu vieraalta, tuotteita voi tilata myymälästämme, jonka henkilökunta auttaa mielellään”, Salo vinkkaa.

Cubukselta löytyy pehmeitä paketteja niin vauvoille, leikki-ikäisille, isommille lapsille kuin teineillekin. Merinovillainen pipo on ihana lahja vauvalle, jonka herkkää ihoa materiaali hellii. Myös pehmoiset veloursetit ja puuvillaiset pyjamat ovat suloisia lahjoja pikkuisille.

”Pienille lapsille löytyy esimerkiksi puuvillaisia collegeasuja ja velourvaatteita. Kasvuikäiset lapset tarvitsevat jatkuvasti uusia vaatteita, joten perusvaatteet ovat varmoja valintoja”, Salo sanoo.

Parhaat lahjat miehelle

Isompaa lasta ilahduttaa esimerkiksi Xbox-logolla varustettu collegeasu. Tyttöjen WOW-mallistosta löytyy huppareita herkullisilla väreillä. Salo uskoo, että pehmeät paketit ovat mieluisia kaikenikäisille.

”Jokainen odottaa uutta pyjamaa ja pehmeitä sukkia, joihin pukeutua aattoiltana. Loman jälkeen on kiva mennä kouluun vaikka uudessa hupparissa.”

Miehille Salo suosittelee lahjaksi alusvaatteita, sukkia, collegeita ja ohuita villaneuleita – joulupyjamia ja kylpytakkeja unohtamatta.

”Jokainen mies tarvitsee neutraaleja ja korkealaatuisia vaatteita, jotka toimivat ympäri vuoden.”

Koko perheen yhteinen hauska hankinta jouluksi ovat yhteen sopivat pyjamasetit.

”Ne ovat nousseet suureen suosioon, ja tällä hetkellä Cubuksella onkin paljon pyjamia samanlaisissa kuoseissa kaikenikäisille”, Salo hymyilee.