Ovet
7.00-21.00
Parkkihalli
6.45-22.00
K-Citymarket
7.00-22.00
Prisma & parkkihalli
6.00-24.00

Jokainen tarvitsee pehmeitä paketteja

Vastuullisuus ja kestävyys korostuvat jouluostoksilla vuosi vuodelta enemmän. Lahjan myös halutaan varmasti olevan saajalleen hyödyllinen.
Hänellekin, jolla on jo kaikkea, voi aina hankkia lahjaksi käyttötavaraa. Willan Finlayson-myymälästä löytyykin runsaasti kestäviä ja hyödyllisiä lahjavaihtoehtoja kotimaista suunnittelua arvostaville.

– Meillä joulun kestosuosikkeja ovat perinteisesti olleet ylelliset luomupuuvillaiset pussilakanat, joista täksi jouluksi on saatu upea, art deco -tunnelmaa huokuva Deco-kuosi. Puuvillasatiini tuntuu ihoa vasten sileän pehmeältä ja se sopii erityisen hyvin allergikoille. Pussilakanoita ostetaan paljon niin lahjaksi kuin oman kodin joulupetaukseen, kertoo myyjä Hanna Laitaharju.

Uutuutena ajattomat käyttövaatteet

Joulun alla Finlaysonista tullaan hankkimaan myös jouluisia keittiötekstiilejä.

– Armas-pöytä- ja kaitaliinat sopivat lahjaksi, tuliaiseksi tai vaikkapa sen oman joulupöydän kattaukseen, Laitaharju vihjaa.

Myös Finlaysonin laadukkaat pyyhkeet ja kylpytakit ovat lahjoja, joista on saajalleen iloa pitkään.

– Pehmeä kylpytakki tai Tamminiemisaunatekstiilisarjan tuotteet voisivat olla sopiva lahjaidea esimerkiksi miehelle, Laitaharju vinkkaa.

Tänä syksynä Finlayson lanseerasi myös vaatemalliston ensimmäistä kertaa sitten 1970-luvun. Arkismi x Tiia Vanhatapio -mallistossa on panostettu ajattomiin ja miellyttäviin käyttövaatteisiin.

– Valikoimamme on laajentunut tämän myötä myös asusteisiin. Lahjavinkkinä voisi mainita esimerkiksi ihanat villahuivit, joita mallistossa on kolmessa eri kuosissa, Laitaharju kertoo.

Anna lahjaksi hyvät unet

Painopeitosta povataan tämän joulun hittilahjaa. Tavallista peittoa selvästi painavampi painopeitto auttaa rauhoittamaan etenkin levotonta nukkujaa. Painopeitto voi myös auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa sekä parantamaan unen laatua. Finlaysonin valikoimista löytyy viiden ja seitsemän kilon painopeittoja.

Myös tyyny on loistava lahjaidea, sillä laadukaskin tyyny suositellaan vaihdettavan uuteen noin kahden vuoden välein.

– Meillä tyynyvalikoimassa suosittuja ovat olleet luonnonkuituiset Aito-tyynyt, jotka ovat sataprosenttista hengittävää ja hiostamatonta luomuvillaa ja -puuvillaa. Tyynystä löytyy myös lasten koko.

Muuten lasten valikoimassa Muumi-kuosiset tekstiilit ovat Laitaharjun mukaan suosittu lahjaidea vuodesta toiseen.

– Myös eläinaiheisia kuoseja sekä Finlaysonin Elefantti-klassikkokuosia ostetaan paljon perheen pienimmille.