Ovet
7.30-21.00
Parkkihalli
6.45-22.00
K-Citymarket
7.00-22.00
Prisma & parkkihalli
6.00-24.00

Ilo irti talvilomasta!

Lumiset kelit ja aurinkoiset talvipäivät hemmottelevat talvilomailijoita helmikuussa. Oletko jo ehtinyt testaamaan lähiseudun hiihtoladut, rinteet ja luistelukentät? Kokosimme tähän blogipostaukseen ideoita hauskoihin lomapuuhiin talvipakkasilla.

 

Seikkaile Willan Hiihtolomarallissa

Ennen ulkoilua on hyvä lämmitellä lähtemällä koko perheen voimin mukaan Willan Hiihtolomaralliin. Selvittäkää salainen koodi ratkomalla hauskoja tehtäviä Citynomadi-sovelluksen avulla. Reitti on avoinna 19.–28.2. infopisteen aukioloaikoina ma–pe klo 9–19, la klo 11–17 ja su klo 12–17. Aloita seikkailusi Willansillan infopisteeltä!

Valloita Sveitsin Hiihtokeskuksen rinteet

Hyvinkäällä Sveitsin luonnonpuiston laidalla sijaitseva Sveitsin Hiihtokeskus tarjoaa sopivan haastavia rinteitä kaikentasoisille laskijoille. Keskuksen välinevuokraamo, rinneravintola ja hiihtoladut palvelevat sekä aikuisia että lapsia. Uudistuneesta Snow Parkista löytyy reili- ja hyppyrilinjoja aina aloittelijoista pro-tasoisille laskijoille.

Laskiaisen huumaa ja herkkuja

Tiistaina 16.2. vietetään laskiaistiistaita. Laskiaiseen kuuluvat ainakin pulkkamäen riemu, lämmittävä hernekeitto sekä tietysti ihanan makeat laskiaispullat ja kaakao. Kirkollisessa perinteessä laskiainen on juhla, josta aletaan hiljalleen laskeutua laskiaistiistain jälkeen alkavaan paastoon. Laskiaisen perinteisiin kuuluvat ehdottomasti talvinen ilonpito ja mäenlasku. Mitä pidemmälle mäenlasku luisti, sitä pidemmäksi seuraavien pellavien uskottiin kasvavan.

Kokoa oma herkullinen laskiaisen juhla-ateriasi omista suosikkimauistasi. Valitse esimerkiksi perinteinen hernekeitto tai lihaton vegeversio. Jälkiruoaksi maistuvat helpot laskiaispullat, hauskat laskiaispullavohvelit tai suklaiset Nutella-laskiaispullat. Katso myös ideat herkullisiin ulkoilijan eväsleipiin. Ja lämmittäväksi juomaksi tietysti kaikille maistuva vaahtokarkkikaakao!

Suojaa silmäsi talviauringolta

Aurinkoiset pakkaspäivät ja kirkkaasti hohtavat hanget muistuttavat silmien suojaamisen tärkeydestä. Ovathan sinun aurinkolasisi tallella ja linssien vahvuudet edelleen ajan tasalla? Willan optikkoliikkeistä löydät todella laajan valikoiman aurinkolaseja sekä vahvuuksilla että ilman. Tutustu ainakin Instrumentariumin aurinkolasivalikoimaan, Nissenin aurinkolasien valintaoppaaseen ja Synsamin monipuolisiin urheilulaseihin.

Tekemistä talvisiin lomapäiviin

Lomalla on ihanaa vain olla ja lötkötellä, mutta joskus kaipaa myös touhukkaampaa ajanvietettä. Tässä sinulle muutama idea talviseen arjesta irtautumiseen:

 • Tule herkuttelemaan valmiiseen pöytään tai tilaa ruoat kotiin Willan ravintoloista.
 • Järjestä ihana kotikylpylä ja hemmotteluhetki kotona.
 • Pidä leffailta omassa seurassasi tai kaverin kanssa.
 • Haasta koko perhe jännittävään lautapeliturnaukseen.
 • Päästä luovuutesi valloilleen leipomalla ihania herkkuja.
 • Nuku pitkään ja nauti aamiainen sängyssä.
 • Lähde luontoretkelle ja grillaa vaahtokarkkeja.
 • Piipahtakaa kahdestaan suloisille kahvilatreffeille.
 • Leiki ja vietä yhteistä laatuaikaa lemmikkisi kanssa.
 • Pyhitä aikaa neulomiselle tai muille käsitöille.
 • Tuuleta petivaatteet raikkaiksi pakkasessa.
 • Käy hiihtolenkillä ja luistelemassa.
 • Pulahda avantoon, jos uskallat!