Ovet
7.00-21.00
Parkkihalli
6.45-22.00
K-Citymarket
7.00-22.00
Prisma & parkkihalli
6.00-24.00

Ihanat ylelliset lahjat

Jouluaattona lahjansaajan ilme kirkastuu taatusti, kun paketista paljastuu ylellinen tuoksu tai laadukas ihonhoitotuote.

Jokainen kaipaa pientä hemmottelua, ja ylellinen tuoksu tai kosmetiikkatuote onkin ihana lahja. Willan Emotionilta löytyy hyllykaupalla hemmottelulahjoja eri ikäisille.

”Saman katon alta saa lahjat niin nuorisolle kuin varttuneemmillekin. Meillä on paljon lahjapakkauksia, joista löytyy esimerkiksi tuoksu sekä ihovoide. Tämä on ihana lahja, sillä tuoksu pysyy paremmin, kun alle laittaa voidetta”, vinkkaa Willan Emotionin kosmetiikkamyyjä Tuija Aittamaa.

Jos suunnitelmissa on tuoksulahja mutta tarkka tuote ei ole selvillä, kannattaa kääntyä myymälän osaavan henkilökunnan puoleen. Kurkistus lahjansaajan kylpyhuoneen kaappiin voi myös antaa osviittaa tämän mausta.

”Voimme sitten etsiä samantyylisen tuoksun. Mutta vaikka aiemmin käytetty tuoksu ei olisi tiedossa, ammattitaidollamme löydämme varmasti sopivan tuotteen”, Aittamaa vakuuttaa.

Lahjaksi luonnonkosmetiikkaa

Raikkaat ja naiselliset tuoksut pysyvät suosiossa vuodesta toiseen. Varmat, tutut merkit, kuten Armani ja Dior ovat toivottuja joululahjoja.

”Nuorille naisille suosittelisin esimerkiksi Armanin My Way -tuoksua ja varttuneemmille Diorin tuoksuja”, Aittamaa tuumaa.

Tuoksujen lisäksi laadukkaat meikkipakkaukset ja ihonhoitotuotteet ovat hyviä lahjaideoita. Etenkin nuorempi sukupolvi arvostaa luonnonkosmetiikkaa.

”Luonnonkosmetiikka on nyt vahvasti pinnalla. Meiltä löytyy myös luonnonkosmetiikan tuotteita lahjapakkauksissa”, kertoo Aittamaa.

Miesten lahjasuosikit

Miehille Aittamaa suosittelee esimerkiksi Armanin, Diorin ja Hugo Bossin tuoksuja. Jos tuoksu ei tunnu luontevalta lahjalta, hyviä vaihtoehtoja ovat laadukkaat suihkugeelit ja deodorantit sekä lahjapakkaukset, josta löytyy ihonpuhdistusaine sekä kosteusvoide.

”Nyt joulun aikaan meillä on myynnissä myös merkkisukkia ja -boksereita esimerkiksi Hugo Bossilta ja Calvin Kleiniltä. Ne ovat kiva lisä joulupakettiin.”

Emotionilla lahjan saa suoraan kauniiseen lahjapakettiin, mikä säästää shoppailijan aikaa ja vaivaa.

” Jouluostokset sujuvat helposti, kun samasta liikkeestä löytää useamman lahjan ja saa ne vielä valmiiksi pakettiin”, Aittamaa hymyilee.