Ovet
7.00-21.00
Parkkihalli
6.45-22.00
K-Citymarket
7.00-22.00
Prisma & parkkihalli
6.00-24.00

Hemmottelua pehmein paketein

Alusvaatteet ovat upea lahja rakkaalle, ja äiti tai anoppi arvostaa laadukasta olo- tai yöasua. Tänä jouluna pinnalla ovat näyttävät pitsiunelmat, voimakkaat värit ja pehmeät materiaalit.

Willan Funky Lady tarjoaa kattavan valikoiman alusvaatteita kansainvälisiltä brändeiltä. Alusvaatteita löytyy joka makuun ja kokoon aina sileistä t-paitaliiveistä kokopitsisiin luomuksiin.

−Alusvaatteissa pinnalla on nyt näyttävyys, vahvat värit ja upeat, läpinäkyvät pitsikuosit. Toisaalta myös mukavuus trendaa, eli pehmeät materiaalit ja esimerkiksi kaarituettomat bralette-liivit, kertoo Funky Ladyn aluepäällikkö Minna Vuorinen.

Alusvaatteiden lisäksi Fundy Ladysta löytyy runsaasti erilaisia yöasuja, aamutakkeja ja uutuutena fleece- ja velour-mekkoja.

−Kotoilevan tai hyggeilevän lahjasuosikki voisi olla olo- tai yöasu, ja äidille tai anopille sopii esimerkiksi silkkikerrasto. Meiltä löytyy laadukkaita, kestävän kehityksen tuotteita, joita on ilo antaa lahjaksi, Vuorinen kertoo.

Selvitä koko salavihkaa

Ihana liivisetti on ikimuistoinen lahja omalle rakkaalle, mutta oikean koon löytäminen voi tuottaa päänvaivaa. Vuorinen kannustaa pieneen salapoliisityöhön ennen liiviostoksille saapumista.

−Kannattaa kurkata koot vanhoista alusasuista. Muista katsoa EU-merkintää tai ota vaikka kuva kokolapusta. Sujautamme myymälässä lahjapakettiin kortin, jolla tuotteen voi tulla vaihtamaan, jos koko salapoliisin työstä huolimatta onkin väärä.

Takuuvarma lahja on tietysti lahjakortti, jolla lahjansaaja voi ostaa juuri mieleisensä alus-, olo- tai yöasun.

−Meillä on sanonta: Funky Ladyn lahjakortilla ei saa silitysrautaa, eli lahjakortti toimii aina, tuumaa Vuorinen.

Samistelupyjamat äidille ja lapsille

Käärittävää pehmeisiin paketteihin löytyy myös Willan Lindexiltä, jossa on laaja valikoima alusvaatteita, pehmoisia yöasuja, aamutakkeja ja tossuja.

−Jouluun on tullut ihania arkeen ja juhlaan sopivia pitsisiä rintaliivejä sekä alushousuja monessa eri mallissa ja värissä. Meiltä löytyy myös korsettimallisia rintaliivejä, jotka sopivat vaikka jakun alle topiksi, sanoo myymäläpäällikkö Erika Nygren.

Pinnalla ovat nyt toppimaiset, pehmeät liivit ja saumattomat mikrokuituiset alusvaatteet, jotka eivät näy vaatteiden alta. Juhlakautena myös muotoilevat alusvaatteet tekevät kauppansa.

−Hyviä lahjatuotteita ovat pehmoiset yöasut, lämpimät aamutakit sekä paksut sukat yhdistettynä tossuihin. Lisäksi meiltä löytyy yöasuja samoilla kuoseilla naisten ja lasten osastoilta – äidille ja lapsille voi siis ostaa samanlaiset pyjamat lahjaksi.

Jos mielii ostaa lahjaksi alusvaatteita, Lindexiltä saa asiantuntevaa apua ostoksille. Jos kokoarvio menee vikaan, rintaliivit ja yöasut voi vaihtaa oikeankokoisiin.

−Hyvä idea on antaa lahjaksi lahjakortti, joka on meillä voimassa kolme vuotta. Näin lahjansaaja voi valita itselleen haluamansa tuotteet oikeassa koossa.