Ovet
7.00-21.00
Parkkihalli
6.45-22.00
K-Citymarket
7.00-22.00
Prisma & parkkihalli
6.00-24.00

Willan kenkävalikoima laajentuu – Click Shoes Willaan

Click Shoes -kenkäkauppaketju laajentaa myymäläverkostoaan Hyvinkäälle kauppakeskus Willaan. Avajaisia vietetään 21.9.2023.

Uusi Click Shoes -myymälä tulee palvelemaan asiakkaitaan hyvällä liikepaikalla Hyvinkään keskustassa sijaitsevan kauppakeskus Willan ylätasolla. Myymälästä tulee Click Shoes -kenkäkauppaketjun ensimmäinen myymälä Hyvinkäällä. Tilaa myymälään tulee noin 250 neliömetriä.

– Olemme luonnollisesti erittäin iloisia voidessamme laajentaa Click Shoes -kenkäkauppaverkostoamme syksyllä myös lähes 50 000 asukkaan Hyvinkäälle. Uusi ja tilava myymälämme tulee lähiaikoina tarkentuvasta avajaispäivästään lähtien tarjoamaan erittäin kattavan valikoiman naisten ja miesten jalkineita samoin kuin laukkuja ja kenkätarvikkeita, Tokmanniin kuuluvan Click Shoesin toimitusjohtaja Hanna Ahola kertoo.

Click Shoes -kenkäkauppaketjun valikoimissa ovat edustettuina kansainvälisistä jalkinemerkeistä esimerkiksi Skechers, Rieker, Musse&Cloud ja Pegada. Tuotteita on kattavasti myös esimerkiksi 2Moonsilta, Click Shoesin omalta tuotemerkiltä, sekä kenkien hoitoon ja huoltoon keskittyneeltä Springyardilta.

– Click Shoesin tunnetaan asiantuntevana ja palvelevana, kenkämaailman trendejä seuraavana mutta myös klassisia jalkinemalleja tarjoavana kenkäkauppaketjuna. Kattavan tuotetarjonnan ja kenkien valintaan liittyvien vinkkien lisäksi meiltä saa esimerkiksi ohjeita jalkineiden hoitoon liittyvissä asioissa, Ahola kertoo.

Hyvinkään uuteen Click Shoes -myymälään tullaan palkkaamaan arviolta kolmesta neljään kaupan alan ammattilaista.

– Click Shoes sopii loistavasti Willan sadan liikkeen ja ravintolan liikevalikoimaan tarjoten asiakkaillemme lisävalikoimaa jalkineiden osalta, Willan kauppakeskuspäällikkö Miia Aro iloitsee.

Tervetuloa Click Shoesiin kenkäostoksille!

Katso lisää: Click Shoes