Ovet
7.30-21.00
Parkkihalli
6.45-22.00
K-Citymarket
7.00-22.00
Prisma & parkkihalli
6.00-23.59

Vuoteen 2021

Iloista uuttavuotta!

Uudenvuoden juhlintaan kuuluvat hauskat ennustukset, herkuttelu, yhdessäolo ja tietysti myös lasilliset kuplivaa. Ota ilo irti vuodenvaihteen juhlatunnelmasta ja nappaa alta parhaat vinkit mukavaan iltaan perheen kesken, pienellä porukalla tai etäyhteyksien äärellä.

 

 

Ykköset ylle

Tänä vuonna monella meistä ei ole sattuneesta syystä ollut tyylikkäimmille juhlavaatteille paljoa käyttöä. Sopikaa yhdessä, että jokainen laittaa uutenavuotena ykköset ylle! Juhlava pukeutuminen tuo juhlafiiliksen, vietättepä yhteistä iltaa sitten videopuhelun merkeissä tai kotosalla.

Jos juhlalookisi kaipaa päivitystä, kannattaa käydä tutustumassa Willan muotiliikkeiden valikoimiin. Monista liikkeistä löydät tyylikkäitä juhlavaatteita ja asusteita, aina säihkyvistä glitter-yllätyksistä hillittyihin pukuihin. Upeita second hand -löytöjä joka makuun voit tehdä UFF– ja iCare Second Hand -liikkeistä.

 

Ennustetaan parempi vuosi 2021  

Oletko jo kokeillut sokerin valamista? Tarvitset vain sokeria, paistinpannun tai kattilan sekä kulhollisen kylmää vettä. Sulata sokeri pannulla tai kattilassa miedolla lämmöllä. Varo, ettei sokeri pala pohjaan! Kun sokeri on sulanut, ennustaja kaataa sokerin pannusta kylmään veteen jähmettymään. Jäähtynyttä sokeria ja sen varjoa kynttilänvalossa tutkimalla voitte ennustaa tulevan vuoden tapahtumia.

 

 

Videopuhelun välityksellä kiva tapa ennustaa uutta vuotta on esimerkiksi perinteinen teen- tai kahvinpuruista lukeminen. Jokainen keittää itselleen kupin pannukahvia tai teetä irtolehdistä. Kuppi juodaan tyhjäksi niin, että pohjalle jää purujen lisäksi vain vähän vettä. Sitten kuppia pyöräytetään ja se käännetään lautasen päälle ylösalaisin. Kun neste ja purut ovat valuneet lautaselle, pääset tulkitsemaan niiden muodostamaa kuviota. Mitä kaikkea uusi vuosi tuo tullessaan?

 

 

Aloita uusi vuosi herkutellen

Odotteletpa keskiyötä etänä tai koko perheen voimin, ihanat maut kruunaavat uudenvuoden juhlan. Jouluruokien jälkeen kivaa vaihtelua ruokapöytään tuovat esimerkiksi raikkaat salaatit, herkulliset Meksikon maut tai talven parhaat pikkusuolaiset. Jälkiruoaksi voit leipoa makusi mukaan upean juustokakun tai vaikka taiteilla tyylikkään juustokranssin. Kaikki uudenvuoden ruokaostokset hoidat kätevästi Willan Prismassa tai K-Citymarketissa.

 

 

Ihaile raketteja turvallisesti

Jos teillä ammutaan raketteja, muistakaa pitää huolta turvaväleistä ja siitä, että koko seurueella on päässä suojalasit. Lapsille on hyvä hankkia myös kuulosuojaimet. Varmista, että raketti lähtee kohti taivasta, eikä päin ihmisiä tai rakennuksia. Muista myös hauskat sädetikut kaikille täysi-ikäisille!

 

Kiitämme kaikkia asiakkaita kuluneesta vuodesta, toivotamme oikein iloista uuttavuotta sekä parempaa vuotta 2021!