Tule sinäkin Willantorille Siivouspäivänä omalla kirppurotipisteelläsi!

Willantorille Siivouspäivänä?

Siivouspäivä on kirpputorien ja kierrättämisen ystävien uusi juhlapäivä, joka muuttaa kaupungit ja naapurustot isoiksi kirpputoreiksi ja markkinoiksi. Idea on tehdä kierrättämisestä helppoa sekä luoda elävää ja vastuullista kaupunkikulttuuria.

Kuka tahansa voi kaupata tavaroitaan kaduilla, pihoilla tai kodeissa ja shoppailla itselleen päivän parhaat löydöt.

Tapahtumalla ei ole virallista järjestäjää, vaan jokainen osallistuja on oman myyntitapahtumansa järjestäjä. Jokainen on myös vastuussa omien jälkiensä siivoamisesta.

Erillistä lupahakemusta kaupungille ei Siivouspäivänä tarvitse jättää. 

  1. myyjän tulee rekisteröityä ja ilmoittaa myyntipaikkansa Siivouspäivän nettisivuilla.
  2. myyntipaikkojen tulee sijaita ”kovilla” pinnoilla eli kivetyksillä, asfaltilla tai hiekkakäytävillä. Nurmikoita ei saa vahingoittaa.
  3. yleistä jalankulkua, liikennettä tai muuta alueen käyttöä ei saa haitata
  4. myyjä on vastuussa kaupungille ja kolmannelle osapuolelle myyntipaikasta mahdollisesti aiheutuvasta vahingosta ja haitasta.
  5. myymättä jääneet tavarat ja roskat ovat jokaisen myyjän omalla vastuulla ja ne tulee korjata pois omalla kustannuksella heti tapahtuman jälkeen.
  6. julkisen liikenteen pysäkeille ja ajoteille ei saa laittaa myyntipistettä
  7. jalkakäytäville pitää jättää puolitoistametriä tilaa jalankululle
  8. myyjien toivotaan saapuvan paikalle julkisilla liikennevälineillä, ja autolla tulijoiden tulee noudattaa normaaleja pysäköimissääntöjä."

Kauppakeskus Willa haluaa tarjota mahdollisuuden pystyttää Siivouspäivinä oman kirppispisteen Willantorille. Siivouspäivän sivustolle rekisteröitymisen lisäksi Willantorin myyntipaikoista kiinnostuneiden tulee ilmoittautua myös kauppakeskuksen infopisteelle (info@kauppakeskuswilla.fi). Info kirjaa ilmoittautumisenne ja lähettää vastineeksi sijoittumisohjeet. Lauantaina 19.8. Willantorilla on myös muuta toritoimintaa, mutta Siivouspäivän kirpputorikauppiaille on varattu Willantorin Torikadun päädystä alue (lisätiedot Willan infopisteeltä). 

Tuleva Siivouspäivät:
LA 19.8.

Tervetuloa tekemään hyviä kauppoja!