Ovet
7.30-21.00
Parkkihalli
6.45-22.00
K-Citymarket
7.00-22.00
Prisma & parkkihalli
6.00-24.00

Red Carpet arvonta

Kauppakeskus Willa & Red Carpet arvonta

Osallistu kuvausseinäarvontaan! Voit voittaa perjantaille 26.8. kolmelle festariliput ja fanitapaamisen, jossa paikalla Antti Luusuaniemi sekä mahdollisia yllätysvieraita.

Toimi näin:

1. Kuvauta itsesi Willan Red Carpet -kuvausseinällä
2. Julkaise kuva omalla Facebook- tai Instagram sivullasi. Käytä kuvassa tunnisteita #kauppakeskuswilla #redcarpetfestari

Osallistumisaika on 1.3.-21.8.2022.

SÄÄNNÖT

1. Järjestäjä
Kauppakeskus Willa ja Red Carpet festari. Lisätietoja kauppakeskuswilla@kauppakeskuswilla.fi

2. Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki Willan Red Carpetin kuvausseinällä otetut kuvat, jotka ovat esillä julkisella Facebook- tai Instagram-tilillä ja kuvaan on merkitty tunnisteet #kauppakeskuswilla ja #redcarpetfestari. Palkinnon voittajan tulee seurueineen olla täysi-ikäisiä.

3. Osallistumisaika
Arvonta on käynnissä 1.3.-21.8.2022, ellei toisin ilmoiteta.

4. Arvonnan voittaminen
Voittaja arvotaan maanantaina 22.8.2022 ja voittajaan ollaan yhteydessä yksityisviestillä. Jos voittajaa ei tavoiteta arvontaa seuraavan kahden päivän aikana, arvotaan uusi voittaja.

Mikäli arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus olla huomioimatta arvonnassa sellaisia osallistujia, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi.

5. Palkinto
Voittaja saa kolmelle festariliput sekä fanitapaamisen, jossa paikalla Antti Luusuaniemi sekä mahdollisesti yllätysvieraita. Fanitapaaminen toteutetaan perjantaina 26.8. ja festariliput tulevat käyttöön samalle päivälle. Fanitapaamista tai festarilippuja ei voi siirtää toiseen ajankohtaan eikä toisen tai jommankumman palkinnon osan käyttämättä jättämistä hyvitetä.

Järjestäjä pidättää oikeuden olla arpomatta palkintoa mikäli Red Carpet festari peruuntuu.

6. Arpajaisvero
Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron säännöissä mainituista palkinnoista, mikäli arpajaislainsäädäntö niin velvoittaa. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen, käyttämiseen tai arvonnan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

7. Järjestäjän vastuu
Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta, palkinnon toimittamisesta tai vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajasuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Mahdollisissa järjestäjäpuolen sairaustapauksissa järjestäjä etsii fanitapaamiseen korvaavat henkilöt.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

8. Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen suoramarkkinoinnissa
Arvonnan yhteydessä ei kerätä henkilötietoja.