Willa yhteistyökumppaniksi Red Carpet -elokuvafestivaaleille

Red Carpet juhlii kotimaista elokuvaa ja tuo elokuvien tekijät tapaamaan yleisöä.

Red Carpet - kotimaisen elokuvan festivaali järjestetään ensimmäisen kerran 31.8.-3.9.2017 Hyvinkäällä. Nelipäiväinen tapahtuma tuo kaupunkiin kotimaisen elokuvan kiinnostavimmat uutuudet ja kirkkaimmat tähdet. Jokaisen elokuvan esityksessä on mukana elokuvan tekijöitä tapaamassa yleisöä ja kertomassa elokuvan teosta. Uutuuselokuvien, ennakkoesitysten, dokumenttien ja lyhytelokuvien lisäksi festivaali tarjoaa upeita musiikkiesityksiä, elokuva-aiheisia klubi-iltoja, hyvää ruokaa ja juomaa sekä monipuolista ohjelmaa tarjoavan festivaalikadun. Festivaalin päätöspäivä pyhitetään lapsille ja perheille.

Ennen festivaalia Willanaukion lavalla (Robert's Coffee) haastatellaan elokuun viikonloppuina elokuva-alan tähtiä Actors Studiolla. Tule seuravaan tähtihaastatteluja seuraavina ajankohtina:

Actors Studion vieraat:
SU 6.8. klo 12–13 Kari Ketonen
LA 12.8. klo 12–13 Mikko Leppilampi
LA 19.8. klo 12–13 Jussi Vatanen
SU 27.8. klo 15.00 alkaen Samuli Edelmann 

Tutustu festivaaliohjelmaan tarkemmin: https://www.redcarpetfilmfestival.fi

Tapahtuman pääyhteistyökumppani on Laakkonen Oy. Yhteistyökumppaneita ovat myös Konecranes, Opteam Luova, Koff, Kauppakeskus Willa, Kytäjä Golf, Radio Suomipop, Villatehdas, Hyvinkää 100, Punamusta sekä Lippu.fi. Kauppakeskus Willa tarjoaa asiakkailleen mm. lippuja näytöksiin. 

Red Carpet Facebookissa
instagram @redcarpetfestival
#redcarpetfilmfestival
#visithyvinkää

Median yhteydenotot ja haastattelupyynnöt:
Minna Juti, minna@pinkeminence.fi, p. 040 747 0184/ Red Carpet -elokuvafestivaalit
kauppakeskuswilla@kauppakeskuswilla.fi/ Kauppakeskus Willa