Palvelut

Viivi Virtahevon leikkitilaT

Viivi Virtahevon leikkitilat palvelevat alle 3–7 -vuotiaita. Leikkitilassa lapset pääsevät leikkimään vanhempien valvonnassa. Tilassa on mahdollisuus monenlaiseen touhuun ja siellä voi mm. pelata erilaisia pallopelejä ja kiipeillä. Leikkitiloissa voi leikkiä aina tilojen ovien ollessa avoinna. Minimissään ovet ovat auki ma–pe klo 10–19, la 10–17 ja su 11–17. 

Toritasolla sijaitsevassa Peuhuparkki-tilassa, järjestetään joka kuun ensimmäisenä perjantaina Lasten perjantai -tapahtuma, jolloin tilassa toimii maksuton lapsiparkki (parkkiaika max. 1,5 h / lapsi).

Satumaa-leikkitila sijaitsee Willan Ylätasolla, Flying Tiger Copenhagenin vieressä.

Lastenhoitohuoneet

Willasta löytyy kaksi lastenhoitohuonetta. Toinen sijaitsee Toritasolla K-Citymarketin läheisyydessä (A-rapun hissien luona) ja toinen Ylätasolla Subwayn viereisessä käytävässä. 

KÄTEISNOSTOautomaatit

Kauppakeskus Willasta löydät kolme käteisnostoautomaattipistettä. Pisteet sijaitsevat Toritasolla (Alkon edustalla), Prismatasolla (SOL-Pesulapalveluiden edustalla) sekä Prisman edustalla (Rosson läheisyydessä). Prismatason automaatin yhteydessä on myös talletuspiste.
 

Sähköautopisteet

Sähköautoille tarjoamme parkkihallissa maksuttoman latauksen. Sähköautojen latauspisteet löydät Torikatu 7, P2-halli ylätasanteelta. 
 

Eläimet

Kauppakeskus Willa toivottaa myös eläimet tervetulleiksi. Huomioithan, että jokainen liike päättää itse ovatko lemmikit tervetulleita liikkeen tiloihin. Voit vierailla lemmikin kanssa esimerkiksi Faunattaressa tai Mustissa & Mirrissä. Kahvittelu lemmikin kanssa onnistuu mm. Robert's Coffeessa.

Muistathan, että Prisman Nestorinkadun puoleisen sisäänkäynnin läheisyydessä on koirille oma parkki lukittavine häkkeineen.
 

Lajittelupisteet

Lajittelupisteen löydät Prisman parkkihallista.
 

Pullonpalautus

Pulloja ja tölkkejä voi palauttaa Willan K-Citymarketin ja Prisman auloissa.
 

Pakettipalvelut

Postin palvelupiste sijaitsee Willan K-Citymarketin infopisteen yhteydessä. Pakettiautomaatit sijaitsevat K-Citymarketin pikakassojen läheisyydessä sekä Life-kaupan vieressä, Prisman läheisyydessä. 

Pakettipisteen pakettiautomaatti sijaitsee Toritasolla. Käynti Your FACE:n ja KappAhl:n välistä. Pakettipisteeseen toimitetaan Matkahuollon, DHL:n ja postnord:n paketit.

Postilaatikko

Kirjeet ja kortit voi kätevästi viedä ostosreissun yhteydessä Willan K-Citymarketin infopisteellä sijaitsevaan postilaatikkoon.
 

puhelimien latauspisteet 

Ostosreissun lomassa Willan asiakkailla on mahdollisuus ladata mobiililaitteitaan Willansillan infopisteellä.
 
DNA:n latauskaapit ylätasolla Wayne's Coffeeta vastapäätä ja Willansillalla.