Palvelut

Viivi Virtahevon leikkitilaT

Viivi Virtahevon leikkitilat palvelevat alle 3–7-vuotiaita. Leikkitilassa lapset pääsevät leikkimään vanhempien valvonnassa. Tilassa on mahdollisuus monenlaiseen touhuun ja siellä voi mm. pelata erilaisia pallopelejä ja kiipeillä. Leikkitilat ovat avoinna ma–pe klo 10–19, la 10–17 ja su 12–17.

Toritasolla, Raxia vastapäätä sijaitsevassa tilassa, järjestetään joka kuun ensimmäisenä perjantaina Lasten perjantai -tapahtuma, jolloin tilassa toimii maksuton lapsiparkki (parkkiaika 1,5 h/lapsi).

Toinen leikkitila sijaitsee Willan Ylätasolla, Flying Tiger Copenhagenin vieressä. Tässä tilassa tullaan järjestämään jatkossa myös ohjattua toimintaa, josta tiedotetaan erikseen.

Lastenhoitohuoneet

Willasta löytyy kaksi lastenhoitohuonetta. Toinen sijaitsee Toritasolla K-citymarketin läheisyydessä (A-rapun hissien läheisyydessä) ja toinen Ylätasolla Subwayn vierestä lähteävällä käytävällä. Ylätason lastenhoitohuoneen varusteisiin kuuluu nojatuoli, microaaltouuni ja syöttötuoli.

otto-automaatit

Kauppakeskus Willasta löydät kolme Otto-automaattipistettä. Pisteet sijaitsevat Toritasolla, Alkon edustalla, Prismatasolla Postin edustalla sekä Prisman edustalla. Toritason Otto-automaatin yhteydessä on myös talletuspiste. 
 

Sähköautopisteet

Sähköautoille tarjoamme parkkihallissa maksuttoman latauksen. Paikkoja löytyy P2-hallista. 
 

Eläimet

Kauppakeskus Willa toivottaa myös eläimet tervetulleiksi. Huomioithan, että jokainen liike päättää itse ovatko lemmikit tervetulleita liikkeen omiin tiloihin. Voit vierailla lemmikin kanssa aikaa esimerkiksi Faunattaressa tai Mustissa & Mirrissä. Kahvittelu lemmikin kanssa onnistuu Robert's Coffeessa.

Muistathan, että Prisman Nestorinkadun puoleisen sisäänkäynnin läheisyydessä on koirille oma ulkoparkki lukittavine häkkeineen.
 

Lajittelupisteet

K-citymarketin aula ja Prisman parkkihalli.
 

Pullonpalautus

Pulloja ja tölkkejä voi palauttaa Willan K-citymarketin ja Prisman auloissa.
 

Pakettipalvelut

Willasta löydät sekä Matkahuollon, että Postin pakettipalvelut. 

Matkahuollon Pakettipalvelut Willan Ärrällä! Paketin noutaminen, lähettäminen ja palauttaminen onnistuvat helposti ja nopeasti Ärrältä!
Valitse verkkokaupasta tilausta tehdessäsi paketin kuljettajaksi joko Matkahuolto tai PostNord, jotka toimittavat pakettisi suoraan lähi-Ärrällesi.

Postin pakettiautomaatti on helppo tapa lähettää ja vastaanottaa paketteja siellä missä muutenkin kuljet. Voit noutaa verkko-ostoksesi pakettiautomaatista ostosreissullasi, kun olet saanut  tekstiviesti-ilmoituksen paketin saapumisesta. Voit myös lähettää pakettiautomaatilta paketin toiseen automaattiin Suomessa ja Virossa tai Postin palvelupisteeseen. Pakettiautomaatin löydät Willasta K-citymarketin kassalinjaston läheisyydestä sekä Life-kaupan vierestä.

Postilaatikko

Kirjeet ja kortit voi kätevästi shoppailureissulla viedä Willan Prismatasolla (Postin edustalla) sijaitsevaan postilaatikkoon. 
 

puhelimien latauspisteet 

Shoppailun lomassa Willan asiakkailla on mahdollisuus ladata laitteitaan Willansillan infopisteelle.