Palvelut

Viivi Virtahevon leikkitilaT

HUOM! Leikkitilat ja MiniWilla suljettu toistaiseksi koronavirustartunnan ehkäisemiseksi.

Viivi Virtahevon leikkitilat palvelevat alle 3–7 -vuotiaita. Leikkitiloissa lapset pääsevät leikkimään vanhempien valvonnassa. Tiloissa on mahdollisuus monenlaiseen touhuun ja siellä voi mm. pelata erilaisia pallopelejä ja kiipeillä. Leikkitiloissa voi leikkiä aina tilojen ovien ollessa avoinna. Minimissään ovet ovat auki ma–pe klo 10–19, la 10–17 ja su 11–17. 

Toritasolla sijaitsevassa Peuhuparkki-tilassa, järjestetään joka kuun ensimmäisenä perjantaina Lasten perjantai -tapahtuma, jolloin tilassa toimii maksuton lapsiparkki (parkkiaika max. 1,5 h / lapsi).

Satumaa-leikkitila sijaitsee Willan Ylätasolla, Tempur Brand Storea vastapäätä.

MINIWILLA -lastenhuone

MiniWilla-lasten huone on tarkoitettu pienille lapsille huoltajineen. Tilassa on minikeittiö astioineen, ruokapöydät syöttötuoleineen, imetystuolit, leikkikaluja, vaipanvaihtotilat sekä wc:t. Lue lisää »

Lastenhoitohuoneet

Willasta löytyy kaksi erillistä lastenhoitohuonetta. Toinen sijaitsee Toritasolla K-Citymarketin läheisyydessä (A-rapun hissien luona) ja toinen Ylätasolla Subwayn viereisessä käytävässä. 

KÄTEISNOSTOautomaatit

Kauppakeskus Willasta löydät kolme käteisnostoautomaattipistettä. Pisteet sijaitsevat Toritasolla (Alkon edustalla), Prismatasolla (SOL-Pesulapalveluiden edustalla) sekä Prisman edustalla (Rosson läheisyydessä). Prismatason automaatin yhteydessä on myös talletuspiste.
 

Sähköautopisteet

Sähköautoille tarjoamme parkkihallissa maksuttoman latauksen. Sähköautojen latauspisteet löydät Torikatu 7, P2-halli ylätasanteelta. 
 

Eläimet

Kauppakeskus Willa toivottaa myös ystävälliset eläimet tervetulleiksi. Huomioithan, että jokainen liike päättää itse ovatko lemmikit tervetulleita liikkeen tiloihin. Voit vierailla lemmikin kanssa esimerkiksi Faunattaressa tai Mustissa & Mirrissä. Kahvittelu lemmikin kanssa onnistuu mm. Robert's Coffeessa. Huomioithan myös, että koirat tulee pitää Willassa aina kytkettynä ja lyhyessä hihnassa.

 

Lajittelupisteet

Lajittelupisteen löydät Prisman parkkihallista.
 

Pullonpalautus

Pulloja ja tölkkejä voi palauttaa Willan K-Citymarketin ja Prisman auloissa.
 

Pakettipalvelut

Postin palvelupiste sijaitsee Willan K-Citymarketin infopisteen yhteydessä. Pakettiautomaatit sijaitsevat K-Citymarketin pikakassojen läheisyydessä sekä Life-kaupan vieressä, Prisman läheisyydessä. 

Pakettipisteen pakettiautomaatti sijaitsee Toritasolla. Käynti Your FACE:n ja KappAhl:n välistä. Pakettipisteeseen toimitetaan Matkahuollon, PostNordin ja DHL:n paketteja.

Postilaatikko

Kirjeet ja kortit voi kätevästi viedä ostosreissun yhteydessä Willan K-Citymarketin infopisteellä sijaitsevaan postilaatikkoon.
 

puhelimien latauspisteet 

Ostosreissun lomassa Willan asiakkailla on mahdollisuus ladata mobiililaitteitaan Willansillan infopisteellä.
 
DNA:n latauskaapit ylätasolla DNA:ta vastapäätä ja Willansillalla.