Red Carpet festari 2020

Red Carpet tulee suurempana kuin koskaan aiemmin!

Red Carpet –festivaali järjestetään 27.–30.8.2020 Hyvinkäällä. Kauppakeskus Willa on ollut tapahtuman yhteistyökumppanina vuodesta 2017 alkaen, kun näyttelijä Antti Luusuaniemi perusti festivaalin kotikaupunkiinsa Hyvinkäälle. Kauppakeskus Willa on mahdollistanut tiloineen Red Carpetin olemassa oloa. Vuosien saatossa Willassa on järjestetty Red Carpetin ohjelmaa, kuten elokuvailtoja, näyttelijähaastatteluja, lipunmyynti- ja markkinointitempauksia ja toritapahtumia.

“Red Carpet vahvistaa asemaansa vuosi vuodelta yhtenä merkittävimmistä Hyvinkään tapahtumista. Olemme ilolla seuranneet tapahtuman kasvua ja vuosittaista kehitystä. Yleisön kiinnostus ja innostus tapahtumaa kohtaan on myös ollut todella hienoa asia. Red Carpet tuo hyvinkääläisiä yhteen ja houkuttelee varsin tyylikkäällä tavalla myös ulkopaikkakuntalaisia tutustumaan kaupunkiin”, toteaa Kauppakeskus Willan markkinointipäällikkö Mirva Lemmetty.

Tule kokemaan Red Carpet Kauppakeskus Willaan

Red Carpet Lounge kauppakeskuksen 2. Kerroksessa kutsuu istahtamaan hetkeksi shoppailun lomassa. Virittäydy Red Carpetiin ja kurkista samalla aiempien vuosien tunnelmia, katso Red Carpetin lyhytelokuvia, nuorten tekemiä elokuvia sekä muuta Red Carpet -materiaalia. 

Kuvaa itsesi tunnettujen suomalaisten näyttelijöiden kanssa kuvausseinällä ja voita! Kauppakeskus 2. Kerroksesta lähellä Red Carpet loungea löytyy kuvausseinä, jossa pääset ikuistamaan itsesi Antti Luusuaniemen, Mikko Leppilammen, Sami Uotilan ja Kerttu Rissasen kanssa. Julkaise kuva ja käytä merkkausta #redcarpetfestari ja #kauppakeskuswilla. Kuvausseinällä otetun kuvan julkaisseiden kesken arvotaan neljän hengen vip-tapaaminen tarjoiluineen elokuvan näyttelijöiden kanssa ennen elokuvan alkua. Vip-pakettiin sisältyy yksityinen kuljetus tapahtumapaikalle Hyvinkään sisältä tai asemalta ja sekä liput elokuvanäytökseen. Kilpailu on voimassa 20.8.2020 asti. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Actor Studiot, syväluotaavat näyttelijä haastattelut valtaavat Kauppakeskus Willan Robert’s Coffeen lavan. Tunnin pituisessa Actor Studioissa Antti Luusuaniemi haastattelee suomalaisia huippunäyttelijöitä. Tule kahville ja samalla kuuntelemaan näyttelijöiden tarinoita elokuun kahtena lauantaina. Tarkemmat ajankohdat julkaistaan myöhemmin. 

Red Carpetin lippuja saa kätevästi hankittua Citymarketin infossa, jossa palvelee Lippupisteen myyntipiste.

_______________________________

Red Carpetin ohjelmisto sisältää kotimaisia elokuvia, konsertteja, tekijätapaamisia ja oheistapahtumia. Red Carpet juhlii elokuvaa, sen yleisöä ja elokuvien tekijöitä Hyvinkäällä. Ohjelma sisältää kotimaisia elokuvia, konsertteja, tekijätapaamisia, keskusteluja ja kaupunkitapahtumia.

Red Carpet - konsertteja tähdittävät kotimaisen musiikin huippunimet, kuten Bomfunk MC's, Sanni, Elastinen, Ellinoora, Teflon Brothers, Gasellit, Abreu, Erin, Arttu Wiskari, Ida Paul & Kalle Lindroth sekä Jukka Poika. Muu ohjelmisto ja elokuvat julkaistaan toukokuussa 2020. 

Red Carpet ­– elämä yllättää!

 www.redcarpetfestari.fi
Facebook: www.facebook.com/redcarpetfestari
Instagram: @redcarpetfestari
Liput: www.lippu.fi/redcarpet
#redcarpetfestari