Kauppakeskus_Willa

Willasta Suomen paras kauppakeskus?

Willa on edennyt Suomen paras kauppakeskus kilpailussa finaaliin NCSC Awardsissa. Voittaja julkaistaan 8. lokakuuta Helsingissä pidettävässä Awards gaalassa. Willan kilpakumppanina on Espoon Leppävaarassa sijaitseva kauppakeskus Sello.

NCSC Awards on vuosittain järjestettävä arvostettu kilpailu jonka palkinto myönnetään kauppakeskukselle, jota voidaan pitää suunnan näyttäjänä ja inspiraationa koko toimialalle. Kilpailukategorioita on kolme: Paras kauppakeskus, paras innovaatio, paras markkinointikampanja sekä paras Retail-konsepti. Jokaisen kategorian finalistit ja voittajat valitsee NCSC:n valtuuttama tuomaristo. Suomen paras kauppakeskus kategorian voittaja valitaan kymmenen kriteerin perusteella. Kriteereinä mm. talous, saavutettavuus, markkinointi sekä liike- ja palveluvalikoima.

-Suomessa toimii tällä hetkellä noin sata kauppakeskusta. On suuri kunnia tulla valituksi finaaliin, toteaa Willan markkinointipäällikkö Mirva Lemmetty, kehitämme määrätietoisesti Willaa eteenpäin vastaamaan asiakkaidemme tarpeita ja on hienoa saada työlle tunnustusta.

Aiempien vuosien Suomen paras kauppakeskus voittajat: 2015 Itis, 2016 Forum, 2017 Porin Puuvilla ja 2018 Iso Omena.

Kilpailut alkavat ensin maakohtaisesta kussakin Pohjoismaassa, jonka jälkeen eri maiden voittajat kilpailevat keskenään NCSC Nordic Awards kilpailussa.

Lisätiedot: markkinointipäällikkö Mirva Lemmetty, p. 050 4650502, mirva.lemmetty@kauppakeskuswilla.fi

Nordic Council of Shopping Centers (NCSC) on kauppakeskustoimialaa Pohjoismaidedn markkinoilla edustava organisaatio. Vuonna 1986 perustetulla NCSC:llä on noin 1 200 jäsentä Tanskasta, Suomesta, Norjasta, Ruotsista, Islannista ja muista Euroopan maista. Lisätietoja https://ncscnordic.org/