Ovet
7.30-21.00
Parkkihalli
6.45-22.00
K-Citymarket
7.00-22.00
Prisma & parkkihalli
6.00-24.00

Willassa takana vilkas vuosi

Kauppakeskus Willan käytävät Hyvinkäällä pysyivät vilkkaina vuonna 2021 huolimatta pitkittyneestä koronan aiheuttamasta poikkeustilasta ja rajoituksista. Vuoden käyntimäärissä päästiin vuoden 2020 lukuihin ja myynneissä kirittiin jo lähemmäs normaalivuoden myyntejä. Kampanjoita ja tapahtumia jouduttiin muokkaamaan edelleen turvallisuusasiat huomioiden.

Willa selvisi jatkuneesta poikkeustilasta huolimatta suhteellisen hyvin vuonna 2021. Vuoden käyntimäärät ylsivät samaan 7,1 miljoonaan kuin vuonna 2020. Vuoden 2019 käyntimääriin verraten pudotus on -5 %.

Myynti kasvoi

Willan kokonaismyynti viime vuonna oli 196 miljoonaa euroa, yli 3 % enemmän kuin vuonna 2020. Keskiostos vuonna 2021 oli 27,60 €, joka on euron enemmän kuin edellisenä vuonna.

-On hienoa, että Willa on säilyttänyt markkinaosuutensa ja paikkansa suurten kauppakeskusten sarjassa. Vakiintuneesta markkina-asemasta kertoo myös se, ettei yksikään vuokralainen lopettanut toimintaansa Willassa koronapandemian vuoksi. Lähdemme hyvillä mielin vuoteen 2022 joka on meille juhlavuosi, Willa täyttää kymmenen vuotta, iloitsee kauppakeskusjohtaja Liisa Nikkanen.

 

Tapahtumat

Willan kevään 2021 hintakampanja Willitykset jouduttiin perumaan rajoitusten ja pahentuneen koronatilanteen vuoksi, mutta muuten erilaisia tapahtumia ja tempauksia päästiin asiakkaiden iloksi toteuttamaan yli toistakymmentä.

-Erityisesti HALO -valoviikkojen aikaan Hyvinkään kaupungin kanssa yhteistyössä järjestetty HaloWilla oli menestys. Asiakaspalautteissa iloittiin erityisesti siitä, että pitkästä aikaa päästiin elämysten pariin ja viettämään yhteistä aikaa muiden kanssa, kertoo Willan markkinointipäällikkö Mirva Lemmetty.

Willassa panostetaan edelleen turvalliseen asiointiin. Tehostettua siivousta jatketaan ja käsidesiautomaatit ovat tulleet käytäville jäädäkseen. Asiakkaiden suosimat tilat, Kimppakonttoria, MiniWilla leikkihuone sekä leikkipaikat avataan jälleen 15.2.2022.

 

Lisätietoja:
kauppakeskuswilla@kauppakeskuswilla.fi