Ovet
7.00-21.00
Parkkihalli
6.45-22.00
K-Citymarket
7.00-22.00
Prisma & parkkihalli
6.00-24.00

Willan Halloween

Halloween tuo hauskaa piristystä pimeimmän syksyn keskelle. Willasta löydät oman mieltymyksen mukaan ihanimmat roolipuvut perheen pienimmille tai hirvittävimmät asut kummitusjuhliin, ihania halloween-herkkuja ja kurpitsalyhtyjä unohtamatta.

Halloweenin juhlinta on rantautunut Suomeen Yhdysvalloista, missä juhlien lisäksi tärkeä perinne on lasten karkki vai kepponen -kierros. Yhdysvalloissa halloweenia vietetään aina virallisesti lokakuun viimeisenä päivänä, mutta haamut ja kurpitsat näkyvät katukuvassa pitkin lokakuuta. Suomessa päivän kanssa ei olla yhtä tarkkoja, vaan juhlia järjestetään niin varsinaista päivää edeltävänä kuin sitä seuraavana viikonloppuna. Tänä vuonna halloween osuu samalle päivälle pyhäinpäivän kanssa.

Tapaa prinsessa ja Viivi Virtahepo

Lauantaina 5.11. järjestettävä Halloween-tapahtuma K-Citymarketin aulassa kutsuu erityisesti perheen pikku kummitukset ja muut naamiaishahmot Willaan. Pue päällesi hirvittävin Halloween-asusi tai pukeudu ihanimpaan rooliasuusi ja tule Willaan viettämään halloweenia! Willan iki-ihana maskotti Viivi Virtahepo kiertelee Willassa noitien kanssa ilahduttamassa lapsia Karkki vai kepponen -kierroksella klo 10-14. Kuninkaallista tunnelmaa voi aistia K-Citymarketin aulassa klo 10-12, jolloin pääset halaamaan ja yhteiskuvaan ihanan prinsessan kanssa!

4.-5.11. vietetään myös Hyrian Kerkkä-kierrätysmyymälän avajaisia Willassa. Myymälän avajaisia vietetään perjantaina 4.11. klo 10–18 ja lauantaina 5.11. klo 10–14. Kerkkä-kierrätysmyymälän sisäänkäynti on Powerin vieressä, 3. krs.

Pyhäinpäivänä 5.11. Willan liikkeet ovat avoinna klo 10-18. Hypermarketit palvelevat pidempään.

Halloween-herkut ja tunnelma myös kotiin

Tärkein halloween-koriste on tietenkin kurpitsalyhty, jonka voi kaivertaa helposti itse. Kotiin voi tuoda sopivan pelottavaa tunnelmaa myös halloween-viireillä, valoilla ja koristeilla. Halloweenin viettoon kuuluu tietenkin myös teeman mukaiset tarjoilut. Haamujen juhlassa pöytään hiipivät voitaikinasta tehdyt muumiot ja katkenneet sormet – hui kauhistus! Veikeä tarjottava on myös kärpässienet mieleen tuova tomaattisalaatti. Palanpainikkeeksi juodaan boolia, jossa uiskentelee jäinen mehukäsi. Halloweenin vietossa vain mielikuvitus on rajana!