Ovet
7.30-21.00
Parkkihalli
6.45-22.00
K-Citymarket
7.00-22.00
Prisma & parkkihalli
6.00-23.59

Willaan tunnelmallinen joulumaa

Willan kolmannen kerroksen Willa Gallerian ikkunoihin avautuu lauantaina 5. joulukuuta tunnelmallinen joulumaa. Somistukset on suunnitellut KulkuriTeatterin Benita Kivistö. Ikkunat ovat asiakkaiden ihasteltavissa Willan aukioloaikoina aina loppiaiseen saakka.

Idea ikkunoiden joulusomistamisesta sai alkunsa, kun perinteinen Willan käsityötori päätettiin jo hyvissä ajoin syksyllä perua epävarman koronatilanteen vuoksi. KulkuriTeatterille monia lavasteita sekä somisteita suunnitellut Benita Kivistö tarttui innokkaasti haasteeseen.

Inspiraationa somistuksissa on lapset. Suunnittelussa pohjana oli toteuttaa ikkunoihin mahdollisimman paljon katsottavaa pienine yksityiskohtineen. Toisessa ikkunassa on ihasteltavissa tunnelmallinen lappalaiskylä ja toisen ikkunan teemana on lapsuuden joulut.

-Sellaisena minä muistan lapsuuden joulut, hopeisina, valkoisina ja lumisina, tunnelmoi Kivistö.

Kaikki ikkunoiden somisteet ovat kierrätettyä tavaraa kirpputoreilta ja lahjoituksina saatuja.

Joulupukki vierailee

Joulupukki, joulumuori ja joukko tonttuja vierailevat Willa Galleriassa 5.12., 12.-13.12. ja 19.-20.12. klo 12-15.

-Tänä vuonna pukin syliin ei pääse ja mahdolliset valokuvatkin pääsee ottamaan vain etäältä, kertoo Willan markkinointipäällikkö Mirva Lemmetty. Halusimme kuitenkin kutsua joulupukin Willaan vierailulle, että ostosreissun yhteydessä voisi jättää pukille lahjatoiveensa tai tervehdyksensä ja saada näin ripauksen joulumieltä.

-Ohjeistamme joulupukin tervehtijöitä turvallisuusasioista ja muistutamme turvaväleistä käytävällä. Pukkia ei missään nimessä saa tulla katsomaan sairaana tai muutenhan kaikki maailman lapset ovat vaarassa jäädä ilman lahjoja jouluaattona, Lemmetty muistuttaa.

Joulupukki lukee kaikki lahjatoiveet ja tervehdykset On Air Hyvinkään Joulupukin Hyvinkää-linja -lähetyksissä 15. ja 22. joulukuuta. Lahjatoiveita ja tervehdyksiä voi jättää muina aikoina Willansillalta löytyvään postilaatikkoon.

Lisätietoja

Kauppakeskus Willa, Mirva Lemmetty, markkinointipäällikkö, p. 050 465 0502, mirva.lemmetty@kauppakeskuswilla.fi

KulkuriTeatteri, Benita Kivistö, p. 040 050 0555.