Ovet
7.00-21.00
Parkkihalli
6.45-22.00
K-Citymarket
7.00-22.00
Prisma & parkkihalli
6.00-24.00

Valmistaudu juhliin

Kesän juhlamuoti hehkuu pastellin sävyissä

Kevään ja kesän juhlasesonki on täällä, ja pitkästä aikaa sitä saa taas viettää kasvokkain. Kauppakeskus Willan liikkeissä riittää tarjontaa ihanan juhlalookin koostamiseen alusvaatteista asusteisiin. Nappaa talteen myös vinkit juhlakampaukseen ja hurmaaviin lahjoihin!

 

Naisten juhlamuoti on vaaleaa ja keveää

Naisten juhlamuoti on tänä vuonna kuin kevät itse: vaaleaa, kevyttä ja kerroksellista. Hempeän pastelliset sävyt toistuvat myös alusvaatteissa, joista juhlapukeutuminen alkaa. Runsaan alusvaatevalikoiman tarjoaa kauppakeskus Willan Funky Lady, josta löydät parhaat vinkit juhlavaan aluspukeutumiseen.

Juhlamekkojen värivalikoima ulottuu puuterisista sävyistä trendikkääseen vedenvihreään. Erityisen paljon Willan liikkeiden mallistoissa on nyt yksivärisiä mekkoja, mutta myös kukkakuosit pitävät pintansa.

Helmat heilahtelevat joka mitassa. Esimerkiksi Haloselta löytyy niin mini- ja midi-mittaista mekkoa kuin pitkiä hulmuhelmojakin. Keveän keväistä vaikutelmaa korostavat kukkasifongit, kerrospitsit ja klassiset huivimaiset yläosat.

 

Ballerinat tekevät paluun

Juhlamekko pääsee oikeuksiinsa kauniiden kenkien kanssa yhdistettynä, joten jalkineita ei sovi unohtaa, kun suuntaat shoppailuretkelle Willaan. Halosella klassisisten nudenväristen juhlakenkien rinnalla nähdään hempeän pastellisia sävyjä, glitteriä ja metallinhohtoa. Kaksi vastakohtaa tekevät paluun: teräväkärkiset avokkaat ja ballerinat. Kevään ja kesän juhliin kannattaa varata useampi pari, joita voi vaihdella juhlasta ja asukokonaisuudesta riippuen.

 

 

Juhla-asun kruunaa hempeän pastellivärinen laukku puolikuun muotoisena, 90-luvun inspiroimana. Toinen kevään suosikki on bucket-laukku, joka on trendikäs kaikissa muodoissaan. Puhtaat linjat ja sileät, pehmeät materiaalit ovat nyt IN ja näkyvät kauppakeskus Willan liikkeiden valikoimissa.

 

 

Kauniit korut tuovat oman mausteensa juhlapukeutumiseen. Tänä vuonna trendinä on säihke ja hehkuvat värikivet, joten Silván timanttikorut ovat upea valinta. Lisävinkkejä kauden korutrendeihin löytyy Laatukorulta.

 

Rento niskanuttura tai ihana lettikampaus

Kampaus on tärkeä osa juhlapukeutumista, joten siihen kannattaa panostaa. Rennot niskanutturat kiharapohjalla ovat edelleen muodissa, ja myös lettikampaukset sopivat hyvin kesän juhliin. Ihanat kesäkampaukset syntyvät Willan kampaamoliikkeissä, kuten kampaamo-myymälä Clipsissä.

Avonaisen mekon kanssa sopii kampaus, jossa hiukset ovat auki kokonaan tai osittain. Korkeampien kaula-aukkojen kanssa hiukset kannattaa pitää kiinni, jotta mekko pääsee oikeuksiinsa. Seppeleet ja koristepinnit kruunaavat kampauksen.

Kampauksen kestävyys on tärkeä asia – kukaan ei halua, että kampaus lässähtää kesken juhlien. Hyvä pohjatyö auttaa kampauksen pysymään ryhdikkäänä pitkänkin juhlapäivän ajan. Parhaita tuotteita kampauksen tekoon ja kestävyyden maksimointiin ovat muotovaahto, kuivashampoo, kuiva rakennesuihke ja tietysti lakka.

 

Vaaleat sävyt toistuvat miesten juhlamuodissa

Vaaleat värit ja pastellisävyt näkyvät myös miesten juhlapukeutumisessa. Muotitietoisen kannattaa suunnata kauppakeskus Willassa Dressmannille, jossa kauluspaidat hehkuvat vaaleanpunaisen, lilan, keltaisen ja vaaleansinisen sävyissä. Rohkea lähtee juhliin kukkakuvioisessa kauluspaidassa. Valkoinen paita on myös aina tyylikäs ja sopii kaikenlaisiin juhliin.

Puvun ei ole pakko olla musta – toinen suosittu väri kesän juhliin on sininen. Lisäksi kesäjuhliin sopivat vaaleat puvut ja kesäiset materiaalit, kuten pellava. Jos tumma puku kuitenkin houkuttaa, sen voi stailata värikkäillä ja kesäisillä asusteilla. Valkoinen paita on myös aina tyylikäs ja sopii kaikenlaisiin juhliin.

Asusteet viimeistelevät tyylikkään juhlalookin. Puvun housujen kanssa käytettäväksi valitaan vyö, joka on samanvärinen kuin kengät. Laaja kenkä- ja vyövalikoima löytyy Haloselta, josta saat apua myös asusteostoksille.

Jos kyseessä ovat ylioppilasjuhlat tai rennommat kesäjuhlat, solmion tai rusetin voi halutessaan jättää pois. Silloin asukokonaisuus kannattaa stailata väreihin sopivalla taskuliinalla. Solmioneula ja kalvosinnapit täydentävät asukokonaisuuden korujen tapaan.

Lahjaksi kotimaista keramiikkaa tai arjen luksusta

Mitä lahjaksi kevään ja kesän sankareille: valmistuville, ripiltä pääseville sekä morsiuspareille? Suuntaa Willassa Pentikin liikkeeseen, josta löydät upeaa kotimaista keramiikkaa lahjaksi nuorelle tai vastavihityille. Esimerkiksi Kallio-sarjan laakea tarjoilukulho sopii niin salaateille kuin jälkiruuillekin.

Myös Anis-sarjan mukeja, lautasia ja kulhoja sisältävä lahjasetti miellyttää taatusti lahjan saajaa. Fonte-lasimaljakot ilahduttavat suomalaisesta suunnittelusta kiinnostunutta.

Pehmeät kylpypyyhkeet tai vuodevaatteet ovat käytännöllinen lahja omaan kotiin muuttavalle nuorelle. Kenellepä ei pieni arjen luksus kelpaisi? Kauniin kuviollisia ja tyylikkään yksivärisiä vuodevaatteita löytyy myös Finlaysonilta.

Lahjakortit ovat toivottuja muistamisia, ja niiden kylkeen voi paketoida vaikkapa Finnmarilta valikoidun kynttilän. Ylioppilasta ilahduttaa myös Pentikin hurmaava keraaminen koiraveistos, jonka päässä keikkuu ylioppilaslakki. Veistos jää ihanaksi muistoksi koulutaipaleensa päättäneelle nuorelle ja sopiikin siksi mainiosti lahjakortin tai rahalahjan kanssa annettavaksi.