Tivoli_Sariola

Tivoli Sariola saapuu Hyvinkäälle

Tivoli Sariola tuo uutuuslaite Hawaiin Hyvinkäälle
 
Tivoli Sariolan kiertue saapuu jälleen Hyvinkäälle. Tivoli vierailee kaupungissa pidennetyn viikonlopun ajan, ja laitteisiin pääsee viimevuotiseen tapaan sekä Kauppatorin että Willantorin tivolikentillä. ”Viime vuoden 130-vuotisjuhlakiertueemme oli menestys ja tietysti odotukset ovat korkealla tällekin vuodelle. Toivotaan, että sää suosii meitä ja saamme viikonlopuksi aurinkoiset kelit”, Tivoli Sariolan toimitusjohtaja Ville Sariola sanoo.
 
Kiertueen laiteuutuus Hawaii saapui vastikään Suomeen ja sen pyörityksiin pääsee nyt ensimmäistä kertaa Hyvinkäällä. Luvassa on mukavaa koko perheen ohjelmaa myös yhteisen koulun aloitustapahtuman muodossa. Kauppakeskus Willa, Hyvinkään kaupunki, HSU sekä Hyvinkään Rasti ovat tivolin kanssa järjestämässä vierailuviikonlopuksi erikoisohjelmaa. ”Tämän vuoden trooppinen laiteuutuutemme Hawaii kutittelee vatsanpohjia ja vie kyydissään lennokkaalle matkalle palmujen katveeseen, se kannattaa ehdottomasti käydä kokeilemassa. Lauantain tapahtumapäivänä levittäydymme yhteistyökumppaniemme kanssa Willantorin ja Kauppatorin lisäksi myös Kirjastoaukiolle. Tuolloin tiedossa on muun muassa ilmaista kasvomaalausta, karkkisadetta, taikurin vierailuja, DJ, maskottikisa ja kaupunkisuunnistusta”, Ville Sariola kertoo. 
 
Tivoli Sariola on tehnyt vuosia yhteistyötä erilaisten hyvää tekevien tahojen, kuten Lastenklinikoiden Kummien kanssa. Kummi-yhteistyön kautta jokaisesta päivärannekkeesta lahjoitetaan Lastenklinikoiden viihtyvyyteen eli huvittelemalla tivolikentällä osallistuu samalla hyvään. ”Olemme vuosi vuodelta keskittyneet koko ajan enemmän siihen, miten tivoli voi lisätä ihmisten hyvinvointia, niin tivolikentällä kuin sen ulkopuolellakin. Pieniä ilon ja yhdessäolon hetkiä, jotka kohottavat arjen yläpuolelle, niitä haluamme rakentaa ja viedä tällä työllä ympäri Suomen. Samaa ajatusta mukaillen päätimme myös tuplata päivärannekkeista Lastenklinikoiden Kummeille lahjoitettavan osuuden suuruuden tälle vuodelle, ja tänäkin vuonna teemme kummitivolivierailun Lastenklinikoille pikkupotilaiden iloksi. Pienillä hyvillä teoilla voi olla valtava merkitys”, Ville Sariola toteaa.
 
Tiesitkö tämän Tivoli Sariolasta?
 
  • Tivoli vierailee tänä vuonna Hyvinkäällä 15.-18.8. Kauppatorilla sekä Willantorilla. Tivoli on avoinna to ja pe klo 16-20, la 12-20 ja su 12-18.
  • Tivoli Sariolan pitkät perinteet vievät yli 130 vuoden päähän.
  • Yhteistyö Lastenklinikoiden Kummien kanssa on jatkunut jo vuosia Lastenklinikkavierailujen, tapahtumapäivien ja rannekelahjoitusten muodossa. Jokaisesta myydystä päivärannekkeesta lahjoitetaan tänä vuonna 20 senttiä Lastenklinikoiden viihtyvyyteen 
Tivoli Sariola on perheyritys, jonka toiminnassa on mukana kolme eri sukupolvea. Tivoli Sariola tarjoaa hauskoja hetkiä ja ikimuistoisia elämyksiä jo yli 130 vuoden kokemuksella sellaisilla Suomen paikkakunnilla, missä tivolihuveja ei normaalisti ole. Vuonna 2019 kiertueemme kattaa 12 vierailupaikkaa ja työllistää kesän aikana 45–50 henkilöä. Tarkempi kiertueaikataulu osoitteessa www.tivolisariola.fi.