Ovet
7.30-21.00
Parkkihalli
6.45-22.00
K-Citymarket
7.00-22.00
Prisma & parkkihalli
6.00-24.00

Syyslomalla Willaan

Syyslomalla kannattaa ottaa suunnaksi Willa. Mukavan ohjelman lisäksi Willasta löytää kerralla kaiken, oli tarve sitten uusia vaatekaappia syksyyn, päivittää urheilutamineet tai tehdä vain arjen hankintoja. Syyslomaa vietetään Willassa maanantaista perjantaihin 17.–21.10.2022.

Viivin peuhuparkissa puuhataan

Maanantaista perjantaihin klo 11–17 Viivin Peuhuparkissa leikitään, askarrellaan, pelataan ja rakennetaan yhdessä vanhempien kanssa. Tarkkasilmäiset voivat bongata Viivin peuhuparkissa tasatunnein ja perjantaina 21.10. tilassa on lapsille kasvomaalausta.
Tule kanssamme puuhailemaan!

Syksy myös kotona

Vielä ehtii keräilemään syksyn sävyjä kotiin. Värikkäät vaahteran lehdet ilahduttavat pöydällä kulhossa ja maasta voi keräillä tammenterhoja ja käpyjä koristeiksi led-kynttilöiden ympärille tunnelmaa luomaan. Lokakuussa kannattaa satsata satokausikalenterin mukaisesti marjoihin (esim. puolukka ja tyrnimarja), juureksiin (raitajuuri ja juuriselleri), kurpitsoihin, kaaleihin sekä ihaniin hedelmiin (satsuma, päärynä, omena). Miltä kuulostaisi lämmittävä kasvissosekeitto tai kurpitsacurry? Ota reseptit talteen ja kutsu ystävät ja perhe syömään. Otetaan syksy lämpimästi vastaan!