Ovet
7.30-21.00
Parkkihalli
6.45-22.00
K-Citymarket
7.00-22.00
Prisma & parkkihalli
6.00-24.00

Rock-kansan virallinen kauppakeskus

Kauppakeskus Willa Hyvinkään keskustassa rokkaa Rockfestin ajan 2.-4.6.  tarjoten rock-kansalle sekä kaikille itsensä sellaiseksi tunteville rentoa rock-ohjelmaa sekä kaiken, mitä Suomen festarikesässä tarvitaan. Ensimmäisenä tarvitset tietenkin Rockfest-rannekkeen, jonka saat Willan rannekkeenvaihtopisteestä. Willansillalla toimiva ennakkorannekkeenvaihto on avoinna:

Ti-Ke  klo 10-18
To-Pe klo 10-19

Rokkailla jaksaa tottakai paremmin, kun festareiden ohessa hellii myös makuaisteja hyvällä ruoalla ja juomalla, kahvia ja vesipulloa unohtamatta. Willan ravintolat ja kahvilat ovat mukana kestitsemässä festarikansaa huikein eduin! Willan liikkeet auttavat aidon rock-lookin löytämisessä aina hiuksista alusvaatteisiin ja koruihin. Aito rock-henki jokaisen on kuitenkin löydettävä sisältään!

We Willa rock you

Virittäydy rock-tunnelmaan ostosten lomassa Willan DJ:n soittaessa toivotuimpia rock-klassikoita. Vai haluatko nousta itse areenalle? Siihen tarjoutuu rohkeimmille tilaisuus Willan rock-karaokessa. Willanaukiolla Robert’s coffeen lavalla arvotaan kolmen päivän rannekkeita Rockfestiin torstaina 2.6. Älä siis missaa Willan rock-varttia. Osallistua ja voittaa voit vain paikanpäällä!

TORSTAI

klo 12-16 DJ All Jam soittaa toivotuimpia rock-klassikoita Willanaukiolla
klo 13 ja 15 Willan rock-vartissa arvotaan kolmen päivän rannekkeita Rockfestiin. Osallistua ja voittaa voit vain paikanpäällä!

PERJANTAI

klo 12-14 DJ All Jam soittaa toivotuimpia rock-klassikoita Willantorilla
klo 14-16 Willan rock-karaoke Willantorilla

LAUANTAI

klo 12-16 DJ All Jam soittaa toivotuimpia rock-klassikoita Willanaukiolla

Rock ´n´ roll but first Willa

Nauti hyvästä rock-fiiliksestä ja anna sen näkyä myös muille! Nappaa kuva matkalla festarialueelle Willan Hämeenkadun kuvausseinän luona 2.-4.6. ja jaa kuvasi Instagramissa tägättynä @kauppakeskuswilla. Rokahtavimpien kuvien jakajille luvassa tuotepalkintoja ja lahjakortteja Willan ravintoloihin ja liikkeisiin! Huom. Instagram-tilisi tulee olla julkinen, jotta voit osallistua.

Jotta festariviikonloppusi olisi täydellinen, Willan liikkeet ja ravintolat täyttyvät huikeilla Rockfest-tarjouksilla. Lisäämme tarjoukset kampanjasivulle lähempänä festariviikonloppua. Let’s rock ´n´ roll!