Ovet
7.30-21.00
Parkkihalli
6.45-22.00
K-Citymarket
7.00-22.00
Prisma & parkkihalli
6.00-23.59

Red Carpet -festari 27.–30.8.2020

RED CARPET TULEE!

Red Carpet –festivaali järjestetään 27.–30.8.2020 Hyvinkäällä. Kauppakeskus Willa on ollut tapahtuman yhteistyökumppanina vuodesta 2017 alkaen, kun näyttelijä Antti Luusuaniemi perusti festivaalin kotikaupunkiinsa Hyvinkäälle. Kauppakeskus Willa on mahdollistanut tiloineen Red Carpetin olemassa oloa. Vuosien saatossa Willassa on järjestetty Red Carpetin ohjelmaa, kuten elokuvailtoja, näyttelijähaastatteluja, lipunmyynti- ja markkinointitempauksia ja toritapahtumia.

“Red Carpet vahvistaa asemaansa vuosi vuodelta yhtenä merkittävimmistä Hyvinkään tapahtumista. Olemme ilolla seuranneet tapahtuman kasvua ja vuosittaista kehitystä. Yleisön kiinnostus ja innostus tapahtumaa kohtaan on myös ollut todella hienoa asia. Red Carpet tuo hyvinkääläisiä yhteen ja houkuttelee varsin tyylikkäällä tavalla myös ulkopaikkakuntalaisia tutustumaan kaupunkiin”, toteaa Kauppakeskus Willan markkinointipäällikkö Mirva Lemmetty.

Tule kokemaan Red Carpet Kauppakeskus Willaan

Red Carpet Lounge kauppakeskuksen 3. Kerroksessa kutsuu istahtamaan hetkeksi shoppailun lomassa. Virittäydy Red Carpetiin ja kurkista samalla aiempien vuosien tunnelmia, katso Red Carpetin lyhytelokuvia, nuorten tekemiä elokuvia sekä muuta Red Carpet -materiaalia.

ACTORS STUDIOT 15.8. JA 22.8.

Red Carpet Actors Studiot tuovat näyttelijät Hyvinkäälle ja ottavat samalla vauhtia lähestyvään festivaaliin elokuussa! Actors Studiot keräävät yhteen kotimaisen elokuvan tähdet ja elokuvien yleisön. Elokuvan ammattilaisia haastattelee Red Carpetin taiteellinen johtaja, näyttelijä Antti Luusuaniemi. Tunnin mittaisissa Actors Studioissa pureudutaan elokuvien maailmaan ja raapaistaan pintaa festarin elokuvaohjelmistosta. Syväluotaavat näyttelijähaastattelut valtaavat Willanaukion lavan, tule kahville ja samalla kuuntelemaan näyttelijöiden tarinoita.

Elena Leeve, 15.8.2020 klo 13.00

Näyttelijä Elena Leeve on näytellyt niin elokuvissa, tv-sarjoissa kuin näytelmissäkin, viimeisimpänä muun muassa Red Carpetin ohjelmistossa olevassa Täydellinen joulu -elokuvassa. Viimeisimmät tv-roolit Leevellä ovat sarjoissa M/S Romantic ja Kakarat.

Johannes Holopainen, 22.8.2020 klo 13.00

Näyttelijä Johannes Holopainen nähdään kahdessa Red Carpet -festarin elokuvassa Tottumiskysymys sekä Helene. Holopaisen muita leffarooleja nähdään esimerkiksi elokuvissa Hevireissu ja Tuntematon sotilas. Holopainen on näytellyt myös monissa tv-sarjoissa, ja hänet on nähty teatterilavoilla.

Red Carpetin Villantehtaan konsertit siirtyvät vuodelle 2021. Lue lisää >

_______________________________

Red Carpet ­– elämä yllättää!

www.redcarpetfestari.fi
Facebook: www.facebook.com/redcarpetfestari
Instagram: @redcarpetfestari
Liput: www.lippu.fi/redcarpet
#redcarpetfestari