Ovet
7.00-21.00
Parkkihalli
6.45-22.00
K-Citymarket
7.00-22.00
Prisma & parkkihalli
6.00-24.00

Parhaat lahjaideat äidille

Äitienpäivää vietetään tänä vuonna sunnuntaina  8. toukokuuta. Yllätä äiti, mummo tai läheinen äitihahmo tänä vuonna vähän spesiaalimmin! Kokosimme parhaat lahjaideat ja hellyyttävimmät yllätykset äidille.

Itse tehty kortti sulattaa sydämen

Päiväkodissa tai koulussa askarrellut kortit ja lahjat sekä tarkoin varjellut salaisuudet sulattavat jokaisen vanhemman sydämen! Askartelu ja käsillä tekeminen on rentouttavaa puuhaa myös kotona. Anna luovuuden kukoistaa ja askartele äitienpäiväkortit myös isovanhemmille. Korttipohjia, askartelutarvikkeita, liimaa, tarroja ja teemaan sopivia koristeita löydät esimerkiksi Willan Suomalaisesta kirjakaupasta ja Flying Tigerista. Mikäli askartelu ei ole sinun juttusi, äitienpäiväkortteja jokaiseen makuun löytyy mm. Pentikin valikoimasta. Kortin lisäksi äiti ilahtuu rakkaudella valitusta kukkakimpusta. Poimi valkovuokot luonnosta tai kipaise markettien laajasta valikoimasta kimppu, joka ilahduttaa maljakossa pitkään.

Pysyvämpi muisto äidille

Korut ovat äitienpäivän ikisuosikkeja! Korusta jää pysyvä muisto vuosiksi eteenpäin ja lahjaperinnettä voi jatkaa vuosittain täydentämällä samaa sarjaa tai tyyliä. Korvakoruista, kaula- tai rannekoruista, sormuksista, kelloista ja muista koruista löytyy valinnanvaraa jokaiseen makuun. Esimerkiksi Kultajousen helmikorut ovat ajattomia ja kauniita niin arkeen kuin juhlaan. Moodidoon valikoimasta löytyy 12:sta eriväristä luonnonjalokivestä tehtyä rannekorua. Katso myös Laatukorun sekä Ur&Penn-myymälän valikoimat. Mikäli korun valinta tuntuu vaikealta tai haluat varmistua lahjansaajan mieltymyksistä, voit antaa äidin valita itse ja antaa lahjaksi lahjakortin.

Kaunis paketti ilahduttaa sisustuksen ystävää

Äidit ilahtuvat myös pehmeistä paketeista! Lahjaksi paketoidaan herkullisia pussilakanasettejä Pioni-kuosissa, Willan Penkit-myymälästä vinkataan. Aamupalatarjotin vuoteeseen tuotuna kruunaa äitienpäivän pehmeät paketit. Pentikin Fonte-lasimaljakot ovat suunnittelija Minna Niskakankaan käsialaa, ja niitä löytyy kolmessa eri värissä: kirkas, vaaleanpunainen ja vihreä. Pienet lasimaljakot sopivat täydellisesti valkovuokoille ja ovat kauniita myös tyhjänä. Yhdistelemällä eri Fonte-lasimaljakoita syntyy äidille pieni jalokivikokoelma!

Willan kodin ja sisustuksen valikoimasta löydät ihanat torkkupeitot ja tyynynpäälliset äidille Myös pussilakanat ja pöytäliinat ovat varmoja valintoja. Pieleen ei voi mennä, mikäli valitsee äidille kauniita käyttötavaroita. Kääräise pakettiin – tai vielä helpompaa, anna liikkeen hoitaa paketointi puolestasi – kauniita serviettejä, kynttilöitä, kahvimuki tai erikoiskahvipaketti suklaata unohtamatta. Suosittelemme kurkistamaan ainakin Pentikin, Finlaysonin, Moodidoon sekä Finnmarin keväiset valikoimat.

Kata äidille aamupala vuoteeseen

Lahja äidille voi olla myös hemmotteleva teko. Kata äidille aamupala vuoteeseen ja anna rentouttava hartiahieronta. Äitiä voi hemmotella myös lahjakortilla hierontaan tai kampaajalle. Äitienpäivänä pöytään katetaan herkullisimmat kakut ja herkut. Ihana lahjaidea on tarjoilla äidille vuoteeseen tee tai kahvi uudesta mukista, jonka äiti saa lahjaksi.

Ihana keraaminen Tuomenkukka-muki sopii pitkiin aamukahvi- tai -teehetkiin. Muki on kotimaista keramiikkaa, ja se valmistetaan Posiolla Pentikin omassa keramiikkatehtaassa. Kiva lahjavinkki on sujauttaa pakettiin mukin kaveriksi teetä, makeisia tai makukahvi! Mukiin saa myös puisen kannen, jonka avulla juoma pysyy mukissa kuumana pidempään, jos vaikka kipaisee aamukahville puutarhaan. Tuomenkukka-kuosilla löytyy myös raikkaita keväisiä tekstiilejä kaitaliinasta kangaskassiin.

Hemmottele äitiä valmiilla herkuilla

Jokainen äiti ilahtuu, kun pääsee arjen vastapainoksi valmiiseen pöytään syömään ja herkuttelemaan. Willan lukuisista kahviloista ja ravintoloista löytyy takuulla äitiä ilahduttavat herkut. Tutustu tästä Willan ravintolatarjontaan >

Hyvää äitienpäivää toivottaa kauppakeskus Willan väki!