Ovet
7.30-21.00
Parkkihalli
6.45-22.00
K-Citymarket
7.00-22.00
Prisma & parkkihalli
6.00-24.00

SyysEscape: Willan pakopelit

Astu toiseen todellisuuteen syyslomaviikolla, kun Willan tiloja muunnetaan jännittäviksi pakohuoneiksi 19.-21.10. väliseksi ajaksi!

Tosielämän pakopelit ovat loogiseen ongelmanratkaisuun pohjaavia pulmapelejä, joissa pelaajat pääsevät itse toimintasankarin rooliin ratkomaan jännittävää mysteeriä. Kotimaisen palkitun Cryptic Cargon pakopelit rantautuvat nyt Willaan, ja kuka vain voi tulla haastamaan itsensä ja tiimikaverinsa mukaansatempaavassa ongelmanratkaisupelissä maksutta.

Willaan pystytetyt pakohuoneet vievät pelaajat mennessään uusiin ulottuvuuksiin, kun aikapaineen alla suoritettavat jännittävät tehtävät kutkuttavat älynystyröitä tiimityötä vaativassa tarinallisessa pelihaasteessa. Pakopelit soveltuvat mysteereistä ja jännityksestä kiinnostuneille, ja kaikille, jotka nauttivat monipuolisesta loogisesta ongelmanratkaisusta, tai esimerkiksi ristikoiden ja sudokujen täyttämisestä. Pakopeli vie mennessään, ja saa pelaajat unohtamaan arjen huolet ja jopa oman olinpaikan pelin ajaksi. Peli ei vaadi fyysistä suorittamista. Suosittelemme lapsille vähintään 10-12 vuoden ikää ja vähintään yhden tiimin jäsenen tulee aina olla täysi-ikäinen.

Peliaikoja on rajallinen määrä ja pelaaminen edellyttää sitovan ennakkovarauksen tekemisen. Varauskalenteri avataan ti 12.1o. klo 9.00. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa osoitteeseen kauppakeskuswilla@kauppakeskuswilla.fi.

Voit valita kahden jännittävän teeman väliltä, 20-minuuttisen The Countdownin tai 1 h 20-minuuttisen The Outbreakin:

The Outbreak

The Outbreak vie sinut ja tiimisi kriittiseen maailmantilanteeseen. Ulkoavaruudesta tullut mystinen sairaus tuhoaa elämää maapallolla, ja ainoastaan sinulla ja tiimilläsi on mahdollisuus löytää tutkimusryhmän keksimä lääke ja lähettää se eteenpäin.

Pystyttekö ratkaisemaan mysteerin ja pelastamaan maailman? Peliaika max. 1 h 20 min.

Peliajat 19.-21.10. klo 12-20 välissä.

Varaa tiimillesi peliaika tästä>  (ilmoittautumislinkki aukeaa ti 12.10. klo 9)

 

The Countdown

Kaaosta, epäjärjestystä, pelkoa. Kaupunki värisee kauhusta mystisten hyökkäysten pitäessä aluetta otteessaan. Yhtäkkiä joudut keskelle toimintaa: tiellesi osuu tuntematon räjähde ja muita sinulle tuntemattomia esineitä.

Ratkaisetteko tehtävät ajoissa purkaaksenne pommin? Peliaika max. 20 min.

Peliajat 19.-21.10. klo 12-20 välissä.

Varaa tiimillesi peliaika tästä > (Ilmoittautumislinkki aukeaa ti 12.10. klo 9)

 

 

LISÄTIEDOT

Lisätietoja peleistä ja varauksista kauppakeskuswilla@kauppakeskuswilla.fi

 


Pakopelihuoneet ovat palkitun kotimaisen pakopeliyrityksen Cryptic Cargon käsialaa. Suursuosioon nousseet pakohuoneet tulevat ensimmäistä kertaa Suomessa maksutta tarjolle kauppakeskuksen asiakkaille.