Ovet
7.30-21.00
Parkkihalli
6.45-22.00
K-Citymarket
7.00-22.00
Prisma & parkkihalli
6.00-23.59

Mun Willa -sovellus

Willa hyppää vauhdilla digiaikaan!

Vihdoin tästä saa kertoa! Kauppakeskus Willa lanseeraa suurella ylpeydellä asiakkaillemme upouuden Mun Willa -sovelluksen, joka tuo mahtavat räätälöidyt edut sinunkin takataskuusi.

Mun Willa -sovelluksen tarkoitus ei ole olla perinteinen appi, vaan jotain ihan muuta. Kaikkihan me tykkäämme tarjouksista – mutta parhaimmillaan ne ovat silloin, kun ne kiinnostavat juuri sinua. Jos et omista koiraa, miksi haluaisit saada koiranruokamainoksia?

Sovelluksen tarkoitus on tarjota juuri sinua kiinnostavia etuja silloin, kun haluat saada niitä. Kun lataat sen puhelimeesi, saat sinulle kohdistettuja lisäetuja vieraillessasi Willassa. Pidä Pushviestit päällä, jotta saat sovelluksesta kaiken ilon irti!

Toivomme, että sovellus löytää oman paikkansa puhelimestasi ja että pääset hyödyntämään liikkeidemme mahtavia tarjouksia. Tarjoukset ovat käytettävissäsi silloin, kun sinulle sopii (tietysti niiden voimassaoloaikojen mukaan). Tarkoituksena ei siis ole kerätä liikkeisiimme tarjoushaukkojen ruuhkia.

Mun Willa -sovellus kannattaa ladata luuriin jo nyt!
Arvomme vuoden loppuun saakka joka toinen viikko vaihtuvia tuotepalkintoja ja lahjakortteja sovelluksen ladanneiden kesken. Tutustu arvonnan sääntöihin täällä >>

 

NÄIN PÄÄSET KÄSIKSI HUIPPUETUIHIN:

1. Lataa maksuton Mun Willa -sovellus App Storesta tai Google Play -kaupasta.
2. Täytä taustatietosi, jotta saat juuri sinulle sopivia tarjouksia.
3. Tutustu mahtaviin tarjouksiin!
4. Käytä haluamasi tarjous näyttämällä tarjouksen QR-koodia kassalla.
Pidäthän sijaintipaikannuksen ja Push-viestit aktiivisina, jotta saat täyden hyödyn sovelluksesta!

 

Mukavia shoppailuhetkiä!

– Mirva Lemmetty
Kauppakeskus Willan
markkinointipäällikkö