Ovet
7.30-21.00
Parkkihalli
6.45-22.00
K-Citymarket
7.00-22.00
Prisma & parkkihalli
6.00-23.59

Mitä tehdä syyslomalla?

Syysloma on pian täällä! Kokosimme tähän blogiin piristävät ja hauskat vinkit kaikenikäisten syysloman viettoon. Poikkeusolot rajoittavat edelleen hieman menojen suunnittelua, mutta ei anneta sen haitata kiireetöntä lomafiilistä.

 

Viihdy Willassa

Syyslomalla Willassa voi viettää aikaa jännittävän koko perheen Syyslomarallin parissa! Yhdessä Citynomadi-sovelluksen kanssa toteutettu mobiilireitti haastaa Willan asiakkaat mukaan ratkomaan visaisia tehtäviä ja selvittämään salaisen koodin. Reitti on avoinna 12.–25.10. infopisteen aukioloaikoina ma–pe klo 9–19, la klo 11–17 ja su klo 12–17. Ralli starttaa Willansillan infopisteeltä.

Syyslomarallin lisäksi Willasta löydät tuttuun tapaan yli sadan liikkeen tuotteet ja palvelut. Poikkeusolojen vuoksi lasten leikkipaikoista on käytössä vain Viivin Satumaa K-Citymarketin aulassa. Leikkipaikka on avoinna Willan aukioloaikojen mukaisesti ja alle 7-vuotiaat lapset leikkivät siellä vanhempien valvonnassa.

Kolmannen kerroksen W1-kiinteistöstä löytyvä iWall-peliseinä on kivaa koko perheen liikuntaa. Oletko jo käynyt katsomassa uudistuneen pelivalikoiman?

 

Nauti kauniista ruskasta

Pohjoisessa paras ruska-aika saattaa olla jo takana päin, mutta Etelä-Suomessa luonnon upeaa väriloistoa saadaan ihailla vielä lokakuussa. Pakkaa siis reppuun maistuvat piknik-eväät koko porukalle ja suuntaa kohti lähintä luontopolkua. Kätevät valmiiksi pakatut eväät voit napata mukaan esimerkiksi Willan Picnicistä, Robert’s Coffeesta tai muista ravintoloista. Ravintoloissa voi myös herkutella paikan päällä valmiissa pöydässä, jos ruoanlaitto ei huvita!

Jos onni potkaisee, saattaa luontoretkellä pärjätä kevyelläkin varustuksella – älä unohda aurinkolaseja! Syksyllä kannattaa kuitenkin varmuuden vuoksi varautua vaihteleviin sääolosuhteisiin esimerkiksi vedenpitävillä kengillä ja lämpimillä vaatteilla. Ja vaikka säät eivät suosisikaan, oikealla varustuksella raikkaasta ilmasta nauttiminen on silti aina mukavaa. Voit päivittää koko perheen ulkoilu- ja treenivarusteet ajan tasalle Willan Intersportissa tai Stadiumissa.

 

Puutarha ja parveke talvikuntoon

Puutarhanhoito on ihanaa – myös syksyllä! Haravointikin on hauskaa, kun kutsut kaverit talkooseuraksi. Kiität itseäsi keväällä, kun istutat nyt kukkasipulit kukkapenkkiin valmiiksi odottamaan kevättä. Kevään kukkaloistoa varten voit istuttaa esimerkiksi tulppaaneja, krookuksia tai helmililjoja. Muista myös suojata omenapuut, pensaat ja muut kasvit jänisten hampailta ja talven pakkasilta.

Parvekkeelle saat eloa talveksi, kun vaihdat kesäkukat pakkasta kestäviin kasveihin. Tällaisia ovat esimerkiksi kaunis kanerva ja pienet havukasvit. Voit myös askarrella parvekkeellesi tyylikkään kranssin haluamistasi materiaaleista. Pimeisiin iltoihin tunnelmaa tuovat ihanat valoketjut ja lyhdyt. Käy tutustumassa syksyn sisustustrendeihin ainakin Willan Moodidoossa ja Pentikissä!

 

Heittäydy Halloween-tunnelmiin

Halloweenia eli pyhäinpäivän aattoa vietetään lauantaina 31.10., vaikka isoja juhlia ei tänä syksynä voikaan järjestää. Syyslomaviikolla ehdit hyvin jo virittäytyä karmiviin tai vähemmän pelottaviin Halloween-tunnelmiin! Kaiva vanhat teemaan sopivat koristeet esille tai anna luovuutesi kukkia askartelemalla uusia. Lisää vekkuleita koristeita löydät esimerkiksi Willan Flying Tiger Copenhagen -liikkeestä.

Herkkusuiden iloksi voit valmistaa kauhistuttavia Halloween-herkkuja joka makuun. Kaikki tarvitsemasi ainesosat ja herkut löydät Willan K-Citymarketin ja Prisman valikoimista. Rohkeimmat uskaltautuvat viettämään kuumottavan illan kauhuleffamaratonin parissa. Joko alkaa pelottaa?

 

Irrottele pihapeleissä

Vielä tarkenee viettää ulkona pidempiäkin aikoja, joten kutsu koko perhe tai kaveriporukka ulos leikkimään yhdessä hauskoja pihapelejä! Muistatko vielä, miten kirkonrottaa ja polttopalloa pelataan? Syksyisinä pihapeleinä toimivat hyvin myös mölkky, kroketti ja frisbeen heittely. Perheen pienimmät osaavat varmasti opastaa vanhemmat omien lempipeliensä saloihin.

 

Rentoa yhdessäoloa

Arvaatko, mikä on lomassa kaikkein ihaninta? Se, ettei ole pakko tehdä yhtään mitään.

Aina lomalla ei tarvitsekaan olla sen ihmeellisempiä suunnitelmia. Vetäise siis villasukat ja lököhousut jalkaan ja keskity kaikessa rauhassa nauttimaan omasta tai yhteisestä kiireettömästä ajasta. Syyslomalla on ihanaa pitää taukoa arjesta ja puuhata asioita, joita ei muuten tulisi ajanpuutteen vuoksi tehtyä. Unohda kiire ja suorittaminen lomaviikon ajaksi.

Willa toivottaa nautinnollista syyslomaa!