Ovet
7.30-21.00
Parkkihalli
7.00-22.00
K-Citymarket
7.00-22.00
Prisma & parkkihalli
6.00-24.00

Kauppakeskus Willan käytävät ovat alkaneet jälleen vilkastua.

Kauppakeskus Willan käytävät ovat alkaneet jälleen vilkastua. Tulevaa kesäkautta odotetaan varovaisen innostunein mielin. Kesän kampanjoita ja tapahtumia on muokattu turvallisuus huomioiden. Alennusmyynnit alkavat etuajassa.

Suomessa kauppakeskuksissa on takana poikkeuksellinen kevät. Willa on selvinnyt poikkeustilasta suhteellisen hyvin. Alhaisimmillaan Willan viikkokävijämäärät tippuivat maaliskuun viimeisellä viikolla noin 42 % normaalin viikon kävijämääristä. Huhtikuusta lähtien kävijämäärien nousu on ollut tasaista. Kesäkuun ensimmäisellä viikolla päästiin jo lähes normaalilukemiin.

Willan liikkeistä noin 70 % on palvellut asiakkaita koko koronakevään ajan. Ravintoloiden ja kahviloiden avautuminen kannusti myös suurimman osan suljetuista liikkeitä avaamaan jälleen ovensa ja tällä hetkellä enää muutama liike on enää suljettuna. Loput liikkeet avaavat ovensa viimeistään heinäkuussa. Erikoisliikkeiden aukioloajoissa saattaa edelleen olla poikkeuksia, mutta Willan ovet ovat auki normaalisti ja hypermarketit palvelevat pitkin aukioloajoin viikon jokaisena päivänä.

– Ravintoloiden ja kahviloiden aukaisupäivä 1. kesäkuuta oli huikea – ihan kuin olisimme jälleen viettäneet Willan avajaisia. Hymy oli herkässä niin liikkeiden henkilökunnalla kuin asiakkaillakin, iloitsee kauppakeskusjohtaja Liisa Nikkanen.

Willassa pyritään siihen, että asiointi kauppakeskuksessa olisi mahdollisimman turvallista. Tehostettu siivous jatkuu ja käsidesiautomaatteja löytyy WC käytäviltä. Etätyöskentelyyn tarkoitettu Kimppakonttori on taas avoinna, mutta työpisteiden määrää on vähennetty. Willan leikkipaikat ja MiniWilla pysyvät toistaiseksi suljettuina.

– Olemme koonneet kesään tarjouskuponkivihkosen, joka tulee jakoon kesäkuun viimeisellä viikolla. Kuponkivihko mahdollistaa sen, että jokainen voi piipahtaa Willaan hyödyntämään tarjouksia omien aikataulujen mukaisesti ja isoilta kertaruuhkilta vältytään, kertoo markkinointipäällikkö Mirva Lemmetty.

Willan kesään suunnitellut DJ-vetoiset Kesäklubit järjestetään heinäkuussa keskiviikkoisin. Tapahtumat myös streamataan suorana Willanaukion lavalta, joten hyvästä musiikista pääsee nauttimaan kotisohvalta tai -terassiltakin.

Lisätietoja:

Liisa Nikkanen, kauppakeskusjohtaja

puh. 040 046 5602, liisa.nikkanen@kauppakeskuswilla.fi

Mirva Lemmetty, markkinointipäällikkö

puh. 050 465 0502, mirva.lemmetty@kauppakeskuswilla.fiän vinkkaa.